![]() |
Problem z gadu-gadu
Drodzy Użytkownicy!
mam pewien problem od pewnego czasu gg mi sie popsulo.Mianowicie gdy włączam gg działą ono poprawnie lecz gdy wcisne osobe z ktora chce rozmawiac pokazuje mi sie okienko rozmow po czym gadu od razu sie wylacza probolem wsyztskiego odinstalowanie gg i zainstalowanie oraz format Moze ktos mial taki problem? Pomocy z gory dziekuje:) |
Ja mialem taki problem. Strasznie sie wkurzalem na serwis GG, wreszcie im podziękowałem i zainstalowalem AQQ. Jak narazie nie mam najmniejszych zastrzezen do dzialania owego programiku.
Strona do pobrania:http://www.aqq.eu/ @edit Zapomnialem dodac, ze w tym programie podtrzymujesz swoj nr. gg, kontakty, itd. |
bardzo Ci dziekuje panie up pomogles mi :)
@EDIT aa zapomnialem temat do usuniecia ;) |
Nie, nie do usunięcia. Mam ten sam problem. Chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył jak to ścierwo naprawić xD
|
@Kshaq:
Irons opisał to bardzo dobrze - ściągnij AQQ. Sam używam i jestem bardzo zadowolony. Za korzystanie z niego dostajesz nawet wapstery ;) |
Kshaq, naprawde bardzo serdecznie polecam, nie bedziesz zalowal :P.
|
też mam ten problem z gg. Aqq już kiedyś miałem ale jakoś zniknęło z mojego kompa, ale za chwile zaczne zasysać ;p
|
miałem taki sam problem,ale poczekałem 2 dni i problem sam sie rozwiazał :)
|
Jak na razie tlen ściągnąłem. Może pomyśle nad Aqq, ale to, że gadu się tak rąbie jest żałosne.
|
W AQQ też masz Tlen :P
|
@Kshaq i Autor wątku
Jakie macie programy antywirusowe? |
Chyba też sie przeniose z gg na aqq bo mnie gg wk*rwia i straaaasznie laguje jak w coś gram, zwłaszcza emikonki, a w aqq mi nie lagowało ^.-
|
miałem ten sam problem, nawet zreportowalem to do microsofta i wyskoczylo, ze cos z flash playerem mam, zainstalowalem najnowsszego nie pomoglo.
i wpadlem na pomysl przeinstalowania sterownikow mojej karty graficznej na NAJNOWSZE sciagniete ze strony nividy. i POMOGŁO. gg sie nie wylacza, nie za bardzo wiem co ma grafika do gg, ale pomoglo. |
Ok, wiec aqq. Ale czy działają w nim konferencję i przesyłanie obrazów przez gg?
|
Ja to samo mam od dzisiaj ja chce z kims porozmawiac to wyskakuje blad aplikacji.
|
Mi ostatnio gg skasowało całą liste kontaktów. Udało mi się odzyskać tylko połowę.
|
@OnlyShadow:
Co za problem wejść na www.aqq.eu i sprawdzić ? |
Ja mialem taki problem z gg ze zajmowal mi 100% procesora i przez to tez przenioslem sie na Aqq ;p polecam
|
AQQ kiedyś działało mi dobrze, potem zaczęło jeb*ć się koncertowo. Co do gg, teraz mam taki sam problem, pojawił się dziś po południu. Poczekam do jutra, pojutra, potem sprawdzę na nowych sterach. A wy macie takie okienko (nie z MS), z opcją wyślij nie wysyłaj?
|
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |