![]() |
Furora War 177 ek killed by Vision
|
Lool co sie tam dzieje...tak to jest jak poskladana gildia ma prowadzic servem.
@Edit 20:10 Vuaevo Bruth [174]: Za co on padl? Bił go i myslał ze random xD?! @Down A co dokładnie zrobił? |
GAME OVER.
kombinował kombinował i przekombinował : ]]] a z władzą na servie jakoś sobie poradzimy ;-) |
Pasterz, jezeli to czytasz to gratuluje PVP. I pisze to bez ironii. Masz najlepsze pvp jakie kiedykolwiek widzialem zarowno na filmikach jak i na rl.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Raczej sobie już nie pogra ;p mógł nie zdradzać Duskiness ;) |
haha pvp na rl dobry jestes kolego xD!
ja tam nie przywiazuje wagi jest frag gz panom :P a pasterzowi pozostaje sie pozbierac i grac ;s @up Gratz Fraga :D |
Nie no Pastuch nice pvp ale zdeka nie miał szans.
Gdybt nawet dalej im uciekl to tam jest tak ciasno, że od razu dostał by trapa. Chyba pod koniec skonczyly mu sie uhy albo to bylo zabojcze combo xD Pozdro :> |
coś późno o tych potach pomyśleli...
|
Ćóż zdarza się :D
|
nie lubie tego pana ale musze przyznac ze niezle sobie radzil.. chcialbym tylko wiedziec co sie tam konkretnie dzieje bo z filmu na film coraz bardziej nic nie kumam:P
|
Mysle ze nie bylo to zabojcze combo ani koniec uhów tylko gigantyczny exhaust xD jak to czasem bywa :D
Troche nie ogarnalem tego bo przeciez Pasterz tez z Vision wiec ocb? :P @down niedoczytalem xD hehe daawno daawno temu tez mialem chara na furce 42 lvl poszedl w rook (kochana furka) |
Cytuj:
|
draco chyba sie popłakał ze wzruszenia jak go tutaj chwalicie ale powiedzcie mi czy naciskanie hotkeya i chodzenie po skosie jest aż tak trudne?
|
Mógł się zchowac tam gdzie nightmary. Łande pvp nie powiem, lecz widziałem lepsze.
Pozdrawiam Michalusik |
Bardzo dobry filmik, na szczególna uwagę zasługuje pvp ofiary. Awesome!
|
Chyba widać że padł od exhausta po swoim exori gran -.-'
|
Dobra akcja, szybko padł. Szkoda, że tak mało filmów z takim czymś.
|
Cytuj:
A teraz thell i xareta będą nękani na rl przez draca żeby załatwili mu back na furore iks de |
@ pasterz... umiesz liczyć, licz na siebie xd
nigdy cie nie lubilem bo kiedys na pohu ( miales 50 lvl _/) wyzerales mi cyce a jak cie zaczalem bic to jakies psy zwololes ale tylko szczekaly ; ) widze ze furora robi sie rownie pojebana jak aldora xd vision ida w slady duskines zabic swoich i chuj z nimi Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |