![]() |
Best Solo ;]
Otoz w tym temacie napiszcie jakiego potwora najmocniejszego pokonaliscie.
np. ja na 49 lvl knighcie giant spider solo strata 7 uh- waste ;[ z teamem na 50 lvl dragon lord strata 4 uh- waste ;[ aaaa ps. a i zamieszczajcie czy bylo waste czy na plusie ;] |
Skoro "solo" to co tu robi:
Cytuj:
Nie ma to jak konsekwencja. DL, rp koło 70 lvla. |
Orc shaman :king:
Raczej trudno mieć waste duży na shamanach , więc można uznać, ze na plusie wyszedłem :D (druid 25 lvl) |
Cytuj:
Masz racje ale,owszem mozesz zamiescic czy z team byles. Poprostu zapomnialem dopisac ze best team tez sie liczy sry za to . |
Mino Guard 19 K
1 ham waste |
Jest juz podobny temat.Nie chce mi sie szukac, ale jest.
|
14 Knight wyverna.
31 Knight Orc Warlord |
lvl 47 Giant Spider - 6 UHow zeszlo z tymze loot zwrocil mi za polowe, wiec waste 3 UH ;)
|
Black knight - 50 Elite knight w czasie questa wiec sie zwrocilo. Nie znalem mocy BK wiec wziolem 50UH i 100 manasow, poszlo 15 UH i 30 manasow :P w inne best solo sie nie bawilem ale podejrzewam ze DL'a bym zsolowal ;P
|
20 lvl -- gs na red hp :D i polecial gs silk ^^
|
Demon, Wrl, Nigthmare, Rot lvl 9-110
|
ja przed chwila zabilem huntera za pomoca poison field rune. ale nie oplacalo sie bo loot to 6 arrows B):elf: ale satysfakcja jest :D
|
Hydra (zlamalem 1 royal speara i zuzylem 23 sdki), loot typowy dla mnie czyli pare gp
Na ostatnim test serwie (jeszcze gdy byl tutor only) probowalem tez zsolowac Demona (bolty+exori con wiec trwalo to latami), padlem od combosa jak dojechalem go do red :< |
Beho~ na 9lvlu poszedł 1 ih B) (loot kilka gp :()
|
Hydra-4 uhy i bp manasow-wasteee
|
19 knight best solo ds ih waste :p
|
swiniok!!1!loot:2 ham 1 meat,waste 6 life fluidow
|
Black Knight, Hero, Behemoth, Dragon Lord
Looty raczej pozytywne B) |
Orc warlord 40lv no waste bo wypadł crus helmet nie używalem manasow samego templesta i to drutem.
zerk 10lv no waste 10lv orc rider 13 lv dwarf guard 35lv banashee 17lv fire devil 34lv dwarf geo |
Jak na razie to knightem dwarf guard (bez waste) :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:15. |