![]() |
Szukam Gry
Więc szukam jakiegoś Fajnego MMORPG"u
może być 3D lub 2D ma ona być darmowa, duża grywalność, i dużo polaków;p od dawna nie grałem dłużej w żadną gre.. nie wiem szukałem ale nie znalazłem.. proszę o wasze propozycje.. Z Góry Dziękuje Pozdrawiam, DziubS Przypominam, jeżeli ktoś nie chce pomóc niech nic w ogóle nie pisze.. nie chce tu Offtopa.. |
Jak to powiadają "Idź, kurva i szukaj dalej". Mało masz spisów takich gier?
btw. Wujek gogiel zaprasza. |
może i jest dużo takich spisów, lecz ja pytam was..
nie to że mi się nie chce szukać ;) lecz wy możecie lepiej wiedzieć jaka jest fajna gra ;) może pomoże ktoś inny? |
to wejdz debilu jeden na www.mmorpg.pl i sobie znajdz. Takie trudne ??
btw nie spodziewaj sie jakiejs super extra next gen gierki za free bo sie przeliczysz. |
no znamy tutaj masz 1 ;d ---> www.tibia.com
|
ale wy nie znacie żadnej fajnej grY? ;|
|
flyff
http://flyff.gpotato.com/ gra 3D 4 profesje i 2 rozgałęzienia do każdej z nich do rejestracji potrzebny jest e-mail ale nie może być na wp.pl |
Yuno karmi trolla, Yuno karmi trolla!!1
Masz masę spisów, a jak dodatkowo widzę "ma ona być (...)", to mam ochotę Cię kopnąć. |
Ej jak chcesz znalesc dobrego MMORPG to zajzj na ta strone tu jest duzo takich <<KLIK>>
|
Sluchaj, ja osobiscie bym kupil Guild Wars ale jesli nie chcesz na nic wydawac kaski to moze zagraj sobie w Lineage 2 na jakis prywatnych servach lub pograj w Deer huntera:D <--- zartowalem :p, chociaz mozesz spróbowac :confused:
|
NIE archeologom. I masz frajerski av. ;p
|
"Tibia" i wszystko Jasne8o
|
Saper :) masz 2d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |