![]() |
Problem z update
Proszę nie pisać odrazu zły dział noobie tylko przeczytać co napisałem. Bo to związane z Updates
Więc dostałem list na Serverze unitera że... Treść listu: **** *** Thais Dear Player! You have broken the rule. You must take responsibility for that. Please enter our site for breaking rules players www.Tibiabans.com Copyright Š 1996-2007 CipSoft GmbH. Napisałem do osoby która mi wysłała list (podobno kolega GM na real) i sie pytam czemu dostałem ten list i co jest napisane. On odpowiedział ze na tej stronie muszę sie zalogować w ciagu 10 minut albo dostane bana na 7 dni. I powiedział że zalogowanie to akceptacja nowego tibijskiego regulaminu który stworzyli po update. Kolega dostał taki sam list. Nie wiem co zrobić. |
list wyrzuc do kosza i po sprawie, nic nie rob
|
Cytuj:
|
jakbys mial dostac bana to bys go dostal bez ostrzezenia, a jak chcesz miec hacka to sie tam zaloguj
|
Cipy nie kontaktują sie z graczami za pomocą listów. Tylko w sprawie czynszu za domek. :P
|
Hacklink
Jak w niego wszedłeś to już niedługo będziesz bez itemków. ^^' Btw. Kocham takich jak Ty <333 Emcess. |
Tylko dziwi mnie, że strona ma adres .com, ponieważ zazwyczaj za ten typ domeny się płaci. Czyżby haker zapłacił za ten adres? o.0
|
zły dział noobie
|
Cytuj:
Nie rob niczego co napisał ci haker w tym liscie to dalej spokojnie sobie jeszcze pograsz. |
Jeżeli hacker zapłacił za domenę .com znaczy, że ma dobry z tego zarobek.
|
Dostałem taki sam list, i go wyrzuciłem.Ty tez tak zrób jak ja (nie loguj sie nigdzie) jak nie chcesz mieć hacka
|
hehe, to nie jest pierwszy człowiek, który wykupił domenę .com na taką potrzebę :P
|
Gdyby regulamin był zmieniony, na pewno po zalogowaniu byłoby info.
@Btw: Poruszyła mnie twoja historia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |