![]() |
Mlev-Level-Best vis
Witam. Chcialbym przeprowadzic cos w stylu ankiety, ktora ma za zadanie rozwiac moje (i moze nie tylko moje) watpliwosci co do sily czaru sorcererow i druidow - exori vis.
Chcialbym aby wypowiadali sie tu wlasciciele sorcow i druidow na temat ich best hita z visa. Wypowiedz powinna wygladac tak jak w temacie: Twoj mlevel - Twoj level - Twoj best hit z exori vis A ponizej mozecie umieszczac komentarze co do swoich odczuc przy expie po updacie. Moze ja zaczne: 64 mlev - 102 level - 172 (postac kumpla) 60 mlev - 82 level - 161(moj char) |
Drugi char zroibles z qmplem czy na bocie na rotach w darashi?
|
25 lvl - 44 mlv - 111 xD
|
67 mlvl- 109 lvl- 183
A przed update było 230+ :P No ale cóż życie toczy sie dalej ;) |
56 m lvl 68 lvl ------ 149
|
Przed update
52ms 42mlvl BEST HIT -138 Po update 58 ms 48 mlvl BEST HIT -128 :D |
Cytuj:
Nie, nie robilem tego chara na bocie. Expiłem najpierw na guardach, potem na dragach, glownie na Edron d lair. Nie, nie robilem w ogole run. Przed update'm to byla strata czasu (wedlug mnie), teraz wyglada na to, ze robienie run bedzie "kluczem do potegi", totez zbieram informacje na temat obrazen zadawanych na roznych lvl'ach i mlev'ach. @all Dzieki. Moze jeszcze ktos chcialby cos napisac? |
102 - 67 - 181
|
mlvl 61
lvl 75 max vis 162 |
68ml 115lv = 186
Przed update ~240 ;p |
60mlvl, 71lvl
159 |
przed update:
112 (42 lvl, 41 m lvl) po update: 134 (47 lvl, 46 m lvl) |
76lvl
61 m lvl best vis:162? czyli tyle ile przed upem na 60 lvlu. Moim zdaniem zbyt duza roznica miedzy bestem ek i rp, a ed i ms. Magowie placa za hity a knighci nic tylko stoja w miejscu i gdzie by nie stal potwor to trafia, a magowie musza sie bawic i stawac na wprost(oczywiscie utrudnienie, ze potowry wola stac na ukos gracza niz na wprost i specjalnie uciekaja przed visem, wiec tlumaczenie ze magowie trafiaja kazdy hit jest bezsensu). Najlepszym rozwiazaniem by bylo albo nowe hity magow+stare ek i rp albo stare magow+nowe wojownikow. |
51 level, 58 mlvl, hit z visa = 150
|
mlvl - 25
lvl - 26 best - 73 :p |
Lvl 154
mlvl 75 Best hit przed update 293 Best hit po update 208 |
Ja zauwazylem ze co 4 lvl best visa podskakuje mi o 1 a z kazdym m lvl podkskauje mi o 2. moze jest cos w tym ?
|
42lvl-39mlvl Best hit 110 w Draga
|
Cytuj:
musisz sie bardziej skupic :D bo ja zauwazylem ze po awansie z mlvl vis wrasta o 2 pkt. i przy awansie o kazde 5 lvl vis wrasta o 1 pozdrawiam i mam w koncu nadzieje ze kalkulator na tibia.pl od lat nie wiarygodny ( nie w przypadku wszystkich czarow) moze w koncu zastanie ZASTAPIONY wiarygodnym bo taki jak jest tylko szarga wam reputacje ,a domene macie tibia.pl,wiec to do czegos zobowiazuje !!! |
43 lvl
49 mlvl best vis 133 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:21. |