Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Problem ze sharerem (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147109)

Duusza 09-09-2007 22:21

Problem ze sharerem

Odrazu wspomne ze szukalem i nie znalazlem i nie wiedzialem do jakiego dzialu to dac wiec wzucilem to tutaj, a wiec:

Wiem ze taki koleś sharuje postać tylko nie wiem jak napisać o tym na forum tibi.com po ang. Wiem ze cip'y mogą to jakoś sprawdzić albo postaram sie wydusić z kolesia żeby mi powiedział o tym (wiem na 100% ze sharuje, jego kumple potwierdzaja) i zrobie screena (z rozmowy), bo bez dowodów mogą olać ta sprawe.

Z gory THX

@Down.

To jak mam to udowodnic??

Snib'ek 09-09-2007 22:28

Screen (lub film) nie jest dowodem.

Iron'knight 09-09-2007 22:41

Albo bezposrednie przyznanie sie przed GM (niemoziwe ;p) albo listy listy i jeszcze raz listy !

Ashael 09-09-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snib'ek (Post 1646333)
Screen (lub film) nie jest dowodem.

Jest...

@Topic
Wydaje mi się że filmik będzie tutaj najlepszym rozwiązaniem ^^

Maniu'Kyra 09-09-2007 22:46

Cytuj:

@Topic
Wydaje mi się że filmik będzie tutaj najlepszym rozwiązaniem ^^
A nie wystarczy screen (lub nawet 2 :D) z rozmowy??

Kejmilo 09-09-2007 23:22

Nie, bo przecież można zrobić fake/zrobić screen z rozmowy na OTSie...

Ashael 09-09-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniu'Kyra (Post 1646385)
A nie wystarczy screen (lub nawet 2 :D) z rozmowy??

Nie.

Kejmilo odpowiedział za mnie ;p

Jerkov Thundersword 10-09-2007 01:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duusza (Post 1646313)
Odrazu wspomne ze szukalem i nie znalazlem i nie wiedzialem do jakiego dzialu to dac wiec wzucilem to tutaj, a wiec:

Wiem ze taki koleś sharuje postać tylko nie wiem jak napisać o tym na forum tibi.com po ang. Wiem ze cip'y mogą to jakoś sprawdzić albo postaram sie wydusić z kolesia żeby mi powiedział o tym (wiem na 100% ze sharuje, jego kumple potwierdzaja) i zrobie screena (z rozmowy), bo bez dowodów mogą olać ta sprawe.

Z gory THX

@Down.

To jak mam to udowodnic??

Wystarczy że wyślesz raport że podejrzewasz tego i tego o dzielenie info o koncie i poprosisz o sprawdzenie ip loga. Po angielsku będzie to tak "Hello. I suspect that player (...) is sharing account information with other player/players. Please, check it. Have a nice day."
Wysyłałem już wiele takich raportów. Wszystkie zostały przyjęte, a sprawcy ukarani.

gerfild86 11-02-2008 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword (Post 1646598)
Wystarczy że wyślesz raport że podejrzewasz tego i tego o dzielenie info o koncie i poprosisz o sprawdzenie ip loga. Po angielsku będzie to tak "Hello. I suspect that player (...) is sharing account information with other player/players. Please, check it. Have a nice day."
Wysyłałem już wiele takich raportów. Wszystkie zostały przyjęte, a sprawcy ukarani.

z tego tez bym sie wykrecil napisal bym ze gram w szkole i w domu albo w cafee nie udowodnia mu ze dzieli konto. Zreszta co wam przeszkadza ze sobie gra kilku jednym kontem.

Avallach 11-02-2008 13:15

ja tez tego nie rozumiem, jesli sharuja tak ze sa online 15h dziennie to report dla ich dobra, ale jesli graja bo kazdy ma malo czasu to zadna zbrodnia jak dla mnie.

Duch Niespokojny 11-02-2008 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gerfild86 (Post 1893206)
z tego tez bym sie wykrecil napisal bym ze gram w szkole i w domu albo w cafee nie udowodnia mu ze dzieli konto.

Gorzej jak ta cafee czy szkoła jest w innym mieście/kraju :p

Don_Kustosz 11-02-2008 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1893245)
Gorzej jak ta cafee czy szkoła jest w innym mieście/kraju :p

gorzej rowniez jezeli raz umie sie angielski perfecto a raz nie wie sie jak sie pisze "inglisz" :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58.