Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Wojna Na Titanii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=14715)

Voltar 19-10-2004 18:32

Wojna Na Titanii

www.free.of.pl/t/tibia_itd/walka.rec

WOJNA NA TITANII! Trwa ona jeszcze teraz, film nagrywany przed chwila.. ja musialem sie wylogowac =(( Wszystko zaczelo sie od tego ze zabili najwiekszego lvl na Titanii - Chris Basso, dokonala tego gildia UNIT. Teraz Fearless(gildia chris bassa) walczy z Unit.. ogladajcie.

Nie wiem czy film bedzie dzialac =( Logujcie sie an titanie i ogladajcie wojne.:P Jest ona obok AB.. albo dgzies teraz obok carlin ehehehe :P

pozdro.

EDIT::

20.10.2004 - 09:02

dzisiaj rano wszystko znowu sie zaczelo.. kilka osob z fearless siedzilo pod depo, przyszedl Latuz (UNIT) i jakis drugi koles (UNIT), zaczeli walic z SD i boltow w jednego ziomka z Fearless... wiele nie zobaczylem bo podczas walki wyszli z miasta i byli szybcy :P wiem tylko ze Latuz (UNIT) zrobil ultimate explosion i walnal kolesi z Fearless z obrazeniami po 500+ ;)

wszystko dzialo sie przed zapisem servera jeszcze kilka minut temu..
no.. zobaczymy jak bedzie dalej. ;/

PS

FILM DZIALA! SCIAGAC TERAZ :)

Neho 19-10-2004 19:27

popraw link!

Kobza 19-10-2004 20:43

Dawaj dobry link grr.... X(

Pozdro dal Neho :)

Neho 19-10-2004 21:35

-Pozdro dla ziomow z bydg,
- link qrwa dawaj

Koko 19-10-2004 23:35

No niezbyt dobrze to wytłumaczyłeś bo farless to nowo powstała glidia stworzona spcejalnie na wojnę, zjednoczyło się w niej kilka największych glidii takich jak Freedom, Heat, etc. do walki z PowerAbuserami z Unitu.
Jak narazie Unit wygrywa ale zerknijcie sobie na listę członków glidii Farless to zobaczycie że to się zmieni. W Fearless jest też kilku polaków, ale nie wiem ilu dokładnie(napewno Mordii i jeszcze jeden, którego pseudo zapomniałem :)
Co do filmu to rehost się prosi

Sir Prymas 19-10-2004 23:41

Limit został przekroczony...
Limit zostanie odnowiony dzisiejszej nocy kilka minut po północy.
( jak zrymowali :] )
Jap oczekam do tej północ bo i tak nie ma nic innego do roboty :(

Voltar 20-10-2004 08:18

Link juz dziala! Wbijac sie szybko :D

Crazy Iwan 20-10-2004 09:18

Konto tibia_itd przekroczyło limit dziennego wysyłania danych.

...... :(

Voltar 20-10-2004 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Iwan

...... :(

ech :( juz nie dziala.. dajcie namiary na PW na jakis serv to wam wloze na niego ten film..

Neho 20-10-2004 13:43

a nie możesz sobie kurde załozyc konto na wp czy republice i dac link...

ketsok 20-10-2004 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez to co widze jak klikam na link

Jeżeli bardzo Ci zależy na tym aby limit został odnowiony już teraz, to wyślij
SMSa o treści MP 561 (litery MP, odstęp i liczba 561) na numer 7216
a kod otrzymany SMSem zwrotnym wpisz do formularza poniżej.

a szkoda..bo bylem tam..walczylem troche..tlyo ze ja choc mieszkam w ab walczylem w thais... moja rodzinka : da'rose tez sie udzielala podobno

Kobza 20-10-2004 16:30

grwa popraw ten grrrr
Fast....

Snap 20-10-2004 17:20

Zrób coś z tym plx. Musze to obejrzeć :P

Grundos'clubbaser 20-10-2004 17:30

Ludzie nie przesadzacie z wyrzeniami ? bo juz przesadzacie... takie wulgaryzmy jak stosujecie przy rodzicach to wasza sprawa, ale tutaj sie zachowujcie. Ano wlasciwie po co tutaj 5 osob mowi "grr popraw to" ? Nabijanie postow nadal jest popolarune jak widac... Trzeba temat z wstawianiem filmow na jakims porzadny server zrobic i go "przykleic na stale" bo widac ze tutaj sie nub'uje :confused: . A co do filmiku to tez bym obejrzal bo te stale znaki "X" lub "Server zajety" to codziennosc ktorej nei da sie zmienic :/ a obejrzal bym z przyjemnoscia filma.

Bah pozdro all.

Neho 20-10-2004 17:45

lol szczyl wiekem mnie bedzie uczyc zachowania i jescze noob levelem
OMG

Hitmanu 20-10-2004 17:59

...plz popraw link jak mozesz :P

Grundos'clubbaser 20-10-2004 18:15

wrrrr...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neho
lol szczyl wiekem mnie bedzie uczyc zachowania i jescze noob levelem
OMG

Nie no... szczylem mnie nazywasz? Ciekawe kim ty jestes , zalosny nabijaczu postow... Tak jak wiele tematow bylo , tutaj wiek sie nie liczy ale zachowanie wiec nawet mozesz miec 18 lat ale zachowujesz sie jak ... gowniarz z piaskownicy. A moze levla nie mam za dobrego, bo to dla odprezenia jest dla mnie... przynajmniej mam jakies skille a pochwal sie co TY osiagnoles miszczu.
wrrrr...

mateomen 20-10-2004 18:17

ehh

jak dziala jak niedziala:(((((
wez cos zrob wyskakuje mi stronka zeby smsa wyslac;/

Hitmanu 20-10-2004 19:04

u mnie ciągle to samo...rehost plx

Raxxel 20-10-2004 19:45

Hehehe..

Niestety nie moge obejrzec filmu dzis ale powiem wam tyle ze nie wiem z jakiej sytuacji jest to film ale ja w tej wojnie uczestnicze z chrisem.. i mam nadzieje ze wygramy trzymajcie kciuki ^^ unit=only swe (sux,pa u nich tylko najwarzniejsze) wojna jeszcze troche potrwa postaram sie nakrecic film z samego pola bitwy i ja ich dogonie ale tylko nei wiem czy mnie za bardzo nie bedzie lagowac jak na wojnie -.- narq all POLACY ROX btw.narazie kto padal od unit to byli w 75% killed by polacy nasze PvP rox :) baba all do uslyszonka :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47.