![]() |
Wojna Na Titanii
www.free.of.pl/t/tibia_itd/walka.rec
WOJNA NA TITANII! Trwa ona jeszcze teraz, film nagrywany przed chwila.. ja musialem sie wylogowac =(( Wszystko zaczelo sie od tego ze zabili najwiekszego lvl na Titanii - Chris Basso, dokonala tego gildia UNIT. Teraz Fearless(gildia chris bassa) walczy z Unit.. ogladajcie. Nie wiem czy film bedzie dzialac =( Logujcie sie an titanie i ogladajcie wojne.:P Jest ona obok AB.. albo dgzies teraz obok carlin ehehehe :P pozdro. EDIT:: 20.10.2004 - 09:02 dzisiaj rano wszystko znowu sie zaczelo.. kilka osob z fearless siedzilo pod depo, przyszedl Latuz (UNIT) i jakis drugi koles (UNIT), zaczeli walic z SD i boltow w jednego ziomka z Fearless... wiele nie zobaczylem bo podczas walki wyszli z miasta i byli szybcy :P wiem tylko ze Latuz (UNIT) zrobil ultimate explosion i walnal kolesi z Fearless z obrazeniami po 500+ ;) wszystko dzialo sie przed zapisem servera jeszcze kilka minut temu.. no.. zobaczymy jak bedzie dalej. ;/ PS FILM DZIALA! SCIAGAC TERAZ :) |
popraw link!
|
Dawaj dobry link grr.... X(
Pozdro dal Neho :) |
-Pozdro dla ziomow z bydg,
- link qrwa dawaj |
No niezbyt dobrze to wytłumaczyłeś bo farless to nowo powstała glidia stworzona spcejalnie na wojnę, zjednoczyło się w niej kilka największych glidii takich jak Freedom, Heat, etc. do walki z PowerAbuserami z Unitu.
Jak narazie Unit wygrywa ale zerknijcie sobie na listę członków glidii Farless to zobaczycie że to się zmieni. W Fearless jest też kilku polaków, ale nie wiem ilu dokładnie(napewno Mordii i jeszcze jeden, którego pseudo zapomniałem :) Co do filmu to rehost się prosi |
Limit został przekroczony...
Limit zostanie odnowiony dzisiejszej nocy kilka minut po północy. ( jak zrymowali :] ) Jap oczekam do tej północ bo i tak nie ma nic innego do roboty :( |
Link juz dziala! Wbijac sie szybko :D
|
Konto tibia_itd przekroczyło limit dziennego wysyłania danych.
Limit zostanie odnowiony dzisiejszej nocy kilka minut po północy. ...... :( |
Cytuj:
|
a nie możesz sobie kurde załozyc konto na wp czy republice i dac link...
|
Cytuj:
|
grwa popraw ten grrrr
Fast.... |
Zrób coś z tym plx. Musze to obejrzeć :P
|
Ludzie nie przesadzacie z wyrzeniami ? bo juz przesadzacie... takie wulgaryzmy jak stosujecie przy rodzicach to wasza sprawa, ale tutaj sie zachowujcie. Ano wlasciwie po co tutaj 5 osob mowi "grr popraw to" ? Nabijanie postow nadal jest popolarune jak widac... Trzeba temat z wstawianiem filmow na jakims porzadny server zrobic i go "przykleic na stale" bo widac ze tutaj sie nub'uje :confused: . A co do filmiku to tez bym obejrzal bo te stale znaki "X" lub "Server zajety" to codziennosc ktorej nei da sie zmienic :/ a obejrzal bym z przyjemnoscia filma.
Bah pozdro all. |
lol szczyl wiekem mnie bedzie uczyc zachowania i jescze noob levelem
OMG |
...plz popraw link jak mozesz :P
|
wrrrr...
Cytuj:
wrrrr... |
ehh
jak dziala jak niedziala:(((((
wez cos zrob wyskakuje mi stronka zeby smsa wyslac;/ |
u mnie ciągle to samo...rehost plx
|
Hehehe..
Niestety nie moge obejrzec filmu dzis ale powiem wam tyle ze nie wiem z jakiej sytuacji jest to film ale ja w tej wojnie uczestnicze z chrisem.. i mam nadzieje ze wygramy trzymajcie kciuki ^^ unit=only swe (sux,pa u nich tylko najwarzniejsze) wojna jeszcze troche potrwa postaram sie nakrecic film z samego pola bitwy i ja ich dogonie ale tylko nei wiem czy mnie za bardzo nie bedzie lagowac jak na wojnie -.- narq all POLACY ROX btw.narazie kto padal od unit to byli w 75% killed by polacy nasze PvP rox :) baba all do uslyszonka :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |