![]() |
[Solera] 206 MS hacked!
Tak jak w tytule, film oczywiście nie mój.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30724 |
Nono, sie hacker dorobił
|
Beszczelne gnidy... Takich to trzeba rozwalić odrazuX( Cholerne hieny...
|
nie wiem jak to odtworzyc robie pwsyzstko dobrze nagle klikam ok laduje sie i...... DEBUG
|
Słuchajcie... Możecie sobie wierzyć albo nie... A więc...
Filmik jest prowokacją. Nakręcił go użytkownik Lord of Tibia, a nie tak jak pisze on na filmiku, że niby z Owntibii. Taki użytkownik jak "Yeti" chyba jest na Owntibii.com, lecz on z tym filmem nie jest związany w 100%. Nie wiem kim jest ten koleś, który kręci ten film, ale na pewno nie jest on Yetim i nie jest z Owntibii... Mnie się wydaje, że ludzie z LoTa coś kąbinują... Ładny start, GZ dla nich. Wierzcie sobie w to co napisałem lub nie... |
Tak to własnie jest jak sobie jakis dzieciak neo kupi tego hacka i go 7 razy mniejszy level ojebuje (mowa o parcelu w ab) hahaha n/c
do yettiego osobiscie chcial bym Ci powiedziec: wypie*alaj do jungli bambusie banany prostowac :) |
odpwoeidzcie jak to zrobic zeby te debugi nie wyskakiwaly..
|
jakis noobas go wyrolował w ab haha , jak sie przyczaił xD
|
Rotfl, w ab mu koleś parcela zwinął, ale i tak nieźle się obłowił. Ten BR był strasznie wkurzający : P
|
a mi sie zamist tego sciagnelo jakies gowno....z ttego linku chyba ...
|
lol żal mi tego kolesia tyle strat -.-
|
Żal mi go :< Tyle 'itenów' i kasy. Co to własciwie ta OwnTibia ? :baby:
|
Evul program to hackowania. Bodajże keylogger?
|
Haha Typ na filmie nie wie jak to "obrobić", chyba też bym nie wiedzial :D ale film fajny :)
|
Cytuj:
|
Fajny film ; o
|
A ne wydaje sie wam ze cos nie gra w tym fimie? najpierw koles zbiera jakies smieci z ank scarab coinsy itd a dopiero pozniej idzie do venore po te super itemki...w ogole kase z bp nie wysyla nie bal sie ze owner zmieni ppasy ..........?
Edit: niech ktos mi powie czemu nie wyslal bp ktorego mail na sobie?!?!!?!?!??! aola i bohy ;o |
Cytuj:
@up o to też się zastanawiałem, w końcu 600k+ to ... |
O M G
tyle powiem ;p |
Cytuj:
po pierwsze ludzie z OwnTibi nie chwalą sie ze kogos shakowali itp... domysl sie ze ten ms sharowal z jakims "dobrym przyjacielem" któremu znudziła sie gra z kims i postanowił go ojebac... Takie życie jak sie sharuje/qpje postacie ;] cos wiem o tym eloo po drugie Cytuj:
po trzecie ;]... Gz lota ale i tak jestes smieciem :] zginiesz za to :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |