![]() |
Oven vs Titania
ok tu piszemy o kazdej akcji oven wrazz Wojnami bo niema co robic milion tematow np(Oven vs CM albo Oven vs Prouds) piszemy tutaj i tyle :P
|
yy 10- spain pwns?
|
12:0 dla nas po tym openie
(14:0 total) |
Cytuj:
@down k, czekam :D |
Cytuj:
|
Nice Rozjeb nie ? XD a jeszcze wczoraj slowa Sarkusa były takie
WE WILL WIN THIS WAR 90 us vs 15 you hahahaha i gowno 140 Ek jak kaczuszka |
Cytuj:
ojjjjjj ich pokusiło na Albiego :/// 07:42 Darth Akin [85]: HAHAHA NOW YOU DIW < :o ? 07:43 Darth Akin [85]: back <2 sekundy pozniej gdy zobaczyli nasz masslog 07:43 Darth Akin [85]: back 07:42 Magami [108]: back 07:42 Magami [108]: back 07:42 Magami [108]: back 07:43 Elementmagician [139]: back 07:43 Darth Akin [85]: back guys |
Ładnie wyglądało jak Treblon się złożył :D A jak to się stało że kilku uciekło? Na przykład Wasosky, Sarkus. Szkoda tylko ze Leorla nie było, mógłby tam paść jebak. Ale i tak gratz za akcje, oby tak dalej ^^
|
@up
Jakiś movie plax? :D |
Cytuj:
@ Raziel Wiesz... jak ktos byl w trapie to po co bylo go wypuszczac i biec za tamtymi ?:P lepiej 3 fragi wiecej niz jeden Wasosky lub Sarkus :P |
Cytuj:
Rozbrykaliście się panowie;) |
|
Cytuj:
|
Up.
Jeszcze tylko napisy koncowe.... czego mi sie nie chce dzis robic wiec pewnie bedzie jutro albo w piatek :P |
Haha
Hah Niezle Klepiecie Z Tego Co Widzialem Jak Padl Wasosky To Combo Ma cie Opanowane W 100% Oby Tak Dalej ;]
|
Cytuj:
|
Byl blisko i tu wdac ze niema NG ? Bo treblon sie sklada a Wasosky nie i niehc te hiszpance niepierdola
|
Szkoda, że Prouds nie teleportowali Lotosa bo była by sieka z pomocą CF :D
Gz panowie i oby tak dalej. Coś mi się zdaje, że trochę Hiszpanów po tej wojnie przestanie grać :> Tęskno mi troche za takimi akcjami jak wasza kolejna masakra :( Panowie z Alliance weźcie coś wykmińcie bo nudno ciągle expić i expić :( Ja chcieć walczyć. Moja lista ignorów się coraz bardziej zapełnia, z uwagi na dziecinny spam przez partyzantów po zabiciu ich 20 levelowymi sorcami jakiegoś mojego znajomego. Żałosne i smutne..... Dzieci Tibii out with ignoring :( Cze all |
Cytuj:
PS. Kto dzis bedzie pił wódke?> |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |