![]() |
"Od zera"
Cześć.
Szukam ludzi,którzy chcieli by zacząć grać "od zera" na jakimś z serwerów PvP, z niewielką ilością graczy. Poszukuje kogoś z większym doświadczeniem, nie nowicjuszy. |
czy Ty chcesz z kimś sharować, czy raczej się zakumulować i razem z nim grać? A tak w ogóle to Saphire polecam :]
|
Doświadczenie: 2-3 lata
Pasuje? Jaki serv ma być? Hiberna |
Nebula! :)
|
Saphira 1337 pk team? ;]
|
Mnie pvp nie interesiu nie da sie tam grać
|
Cytuj:
|
Cytuj:
TO po jakiego grzyba piszesz tego posta? @Topic: Hiberna ci odpowiada? @DOWN: N/C |
moze obsidia, elysia? ;)
|
Jesli beda to sorci/druty to dlaczego nie? ;d i zeby nie pisali z debilnymi planami o zabicu 190 ek, 30 sorcami ;s
btw: jesli wybierzecie knightow = nie pomagam ; |
Ja jakbym gral zrobilbym druida albo sorca
2x Down: Cześć jestem Wojtek, mam 11 lat i lubię bawić się Barbie -.- Widzimy, że jesteś nienormalny @Edit: To co robimy rodzinkę?? :D |
Chętnie dołączę do "projektu" xD ...
Świat: proponowałbym jakiś z nowo utworzonych pvp. Ja wybieram palladyna, lub sorca...(grałem knightem, ale to szczegół ;p) Mam 17 lat... I taka prośba do autora tematu: Sprecyzuj czy to ma być pk team, czy co innego... |
Cytuj:
od razu wez ze soba słoik nutelli |
Parę osób mówi, że chcieliby Saphire. Może być, robimy rodzinkę ?? :D
|
Nie chodzi mi o pk-team. Interesuje mnie normalna gra i sugerowałbym serwer z mniejszą ilością graczy(chętnie grałbym druidem).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. PA jest spore B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ja na obsidi zaczynam kto sie dolacza? |
Polecam legendarny server Isaria...
jest to najbardziej pusty server pvp(niemcy) w tibii. Niegdyś server zamieszkiwała najbardziej znana i krwawa rodzina Del'Toro niestety Isaria została zapomniana i w tej chwili świeci pustkami. Może nowe rządy silnej rodziny znów przywrócą blask legendzie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |