Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Co nowego na tibia.pl (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147329)

Dwimenor 12-09-2007 12:16

Co nowego na tibia.pl

Dziś mamy do zaprezentowania nowy dział na stronie głównej: Artykuły. Zebraliśmy tam teksty, które z jakiś powodów nie pasowały do innych działów a uznaliśmy je za potrzebne. Na razie zebraliśmy tylko 16, ale support pracuje nad kolejnymi. Link do nowego działu znajdziecie na stronie głównej, w lewym panelu pomiędzy tutorialem a Waszymi poradnikami.
A tutaj link dla leniwych.
Jeżeli chcesz, aby twój tekst znalazł się w tym dziale, wyślij go na adres dwimenor<wytnij_mnie>@tibia.pl

Przypominamy także o beta testach nowej mapy respawnu, będącej nakładką na tibian earth.
Kliknij tutaj, żeby przejść do mapy.
Na chwilę obecną mamy już 5500 odrębnych znaczników i powoli zbliżamy się do końca. Jeżeli widzisz jakiś błąd(np brak jakiegoś potwora na gotowym terenie), napisz o tym w temacie Błędy na tibia.pl

Mailuss 12-09-2007 14:40

Myślę że pomysł nie jest zły. Jak dla mnie OK . Takie artykuły będą pisane i czytane tylko i wyłącznie przez fanatyków z wielką wyobraźnią :)

JA NIESTETY TAKĄ OSOBĄ NIE JESTEM

Szybki'Byll 12-09-2007 16:54

A kto jest? :>

Yero 12-09-2007 20:52

ja jestem,
mianowicie dla was gra to tylko bicie expa/skilli, a questy robicie pewnie z spoilerów.
Ja natomiast wcielam się w ten świat, i po prostu chciałbym poznać jego sekrety
Nie wiem cuż to za radość jest z zrobionego questa z spoilera?

Zummer 12-09-2007 20:56

Pomysł dobry, można poczytać jak się skilluje :D.

Virius 12-09-2007 20:59

Does anybody care?

Duch Niespokojny 12-09-2007 21:44

Mówiłem, że nikt nie będzie tego czytał ;(

nepton 12-09-2007 22:06

@Up
Bądź spokojny Duchu ;-)
Będą czytać.
Od czasu pojawienia się newsa, rozmawiałem już z paroma osobami, które dowiedziawszy się właśnie o dziale "artykuły", spałaszowały (czyt. przeczytały) całą jego zawartość od deski do deski.

Tak to zazwyczaj jest, że jak sie ludziom dogadza to siedzą cicho ;)
Dopiero jak chcą zacząć pyszczyć to klikają przycisk "Odpowiedz".
Po za tym trzeba wierzyć, że choć część naszego społeczeństwa szanuje dłuższe ciągi literek :> (no takie 160+ i w ogóle z wypasem B) )

Albo inny przykład: znam więcej ludzi którzy korzystają z Tibian Earth, niż w całej historii tego projektu wypowiedziało się w ogóle pod newsami agitującymi ten projekt :>

Powiadam, piszmy, a czytać będą.

Rybzor 12-09-2007 22:37

A nawet gdyby, to czasami można zrobić coś DLA SIEBIE :)

Withord 12-09-2007 22:44

*bek*
Mniam. Właście skończyłem pałaszować wszystko co tam było :P

Saviour 12-09-2007 23:17

All przeczytałem i jedyne co było dla mnie tam nowego to te kolejne updaty aż do 7.2 (kiedy zaczynałem grać), przydałoby się tych artykułów znacznie więcej no ale wszystkiego mieć nei można :(

Scobel 12-09-2007 23:44

Dla mnie jest to dobre rozwiazanie. Trafia tam tylko wybitne prace i zawsze mozna sobie cos poczytac w przerwach, lub poprostu poczytac cos ciekawego o tematyce tibijskiej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25.