![]() |
Owntibia - nowy filmik
|
Dakoos90 swój ziom. ; d Pogromca tępych pał. :<
|
Kufa!
Mój ziomek z rl'a się na to złapał O.o Morderczy~ :< Ale i tak w 95% to wina posiadaczy acca... |
Aff, powraca to badziewie, oby znowu sie spam na forum nie zaczął.
btw. to mnie rozwaliło http://img20.imageshack.us/img20/9183/obrazekud6.jpg A tu macie dane kogoś z tego "projektu", jakby chciało wam się nabyć swoje hasło : ) Cytuj:
|
Cytuj:
Swoją drogą może te "haki" oduczą ludzi sharowania/botowania. |
Używają tego tylko nooby, które nie umieją grać.
|
Patrze Wizzowi sie nie znudziła zabawa :)
Pozdro dla was :) Yours Eric :D |
Na 100% dane jego kolegi kolegów innych kolegów. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
AAA ukradnom mj plejt seta uaaaaa |
Wiecie że Cipsoft tak na prawde aprobuje Owntibie. Skad taki wniosek?
Nie robi żadnych działań w kierunku poprawienia bezpieczeństwa kont. Najbardziej idiotyczną rzeczą jest to że nasze hasła są przechowywane w kliencie Tibii w postaci niezaszyfrowanej. 10 latek po kilku dniach nauki przykładowo Delphi potrafi napisac program który odczyta nam hasła z procesu i wyśle na meila. Dodam że program nie bedzie wykrywalny jako wirus. I to jest właśnie powód dla którego tak tracicie wasze itemki. Jak się bronić? ---> LINUX :) Używając Linuxa do waszych haseł może sie dobrać tylko wysokiej klasy hacker, a tacy nie interesują się Tibią. |
Cytuj:
|
Po to że kurwa płacisz pierdolone 90zl/3 miesiace i cos z tego powinno wynikac no nie? ....
|
206 rekord :> Żeby takie lvle się nabierał... Ehh.
|
Cytuj:
|
#rentoN
Podpis zmień, bo dostaniesz bana, też dostałem bo miałem w podpisie BlackD'a.. @tp Niech hackują.. Nic z tym nie zrobicie - hackowali, hackuja i beda hackowac. Te hacki i tak są 90% przez ownera.. ściąga pliki od nieznajomych, uzywa ie i nie ma firewalla.. |
Cytuj:
Popieram w pełni, jak i szyfrowanie danych w pamięci. Obecnie wiekszosc antywirkow wykryje zwyklego keyloggera, chyba ze autor naprawdę bedzie potrafil go ukryc (ala rootkity), ale to pozwoliloby jedynie na poslugiwaniem sie narzedziem przez tylko 1 osobę. |
Znowu...-.-
|
Wystarczy jakiś naiwniak i juz masz konto gotowe tyle ludzi co gra w tibie to się znajdzie kilkuset naiwniaków :P nie rozumie tych ludzi choćby nie wiem znałbym gościa z 3 miechy na tibi był best friends i w ogóle czego dusza zapragnie to nigdy bym sobie nie dał wmówić abym wszedł lub pobrał plik z linka co mi wysyła ... o.0 zresztą ludzie więcej expowisk dla was ;D nie wiem jak działa ta Owntibia tzn. wiem ze sie ją kupuje chyba i wg mnie tu tkwi problem ponieważ sam autor tej onwtibi co wysyła ja po zakupie moze juz byc zarażona i wtedy wybiera tylko kilka kont z danego serwa a reszte zostawia w spokoju aby kasa leciała za te badziewie ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:50. |