![]() |
Nowe screeny na tibia.com.
Jak informuje Cipsoft na oficjalnej stronie tibii, stara i zaniedbana sekcja zdjęć została zaktualizowana!
TUTAJ znajdziecie jej nową wersję. A oto treść newsa: Cytuj:
Wszyscy cieszymy się, że CipSoft w końcu dostrzegł braki na stronie. |
nareszcie xd
|
hyh :) wreszcie pomysleli:P
szkoda ze to nie prawdziwe foty ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tam dziwna jest różdżka, miecz, tarcza, topór
|
No coz zaktualizowali to fakt, ale ilosc tych fotek normalnie powala na kolana :D.
Tak jak i niektore lev z ow postaci, np: gdzies tam jest fotka co 5 lev z Rooka blokuje czy tam jest na demoncach w Demon Secie :D ... Mogli by chodz juz dac realne zdjecia z realnie dobrymi ludzmi :) |
Wreszcie! anyway po co robia fake'i, i to jescze takie glupie....
@down Nie, tylko jest duzo sczegolow jak n.p. ilosc capa, souli, i koles na 2 demcach 6 ostatnich obrazen ma od ognia O.o |
Cytuj:
Cytuj:
Jak widzę te screeny są praktycznie identyczne do tych, jakie były wcześniej, tylko zrobione na nowym kliencie. Pewnie chcieli się pochwalić nową, dużo piękniejszą grafiką; o |
ta stare screeny to byly piekne 9 lvl druid Full rare set bez aola
|
@up
I jak tu cipsoft nie reklamuje allegro ? :D |
w czas
No nareszcie to zmienili bo tamto juz mnie nudziło :)
Ss'y są napewno lepsze (bo świeże :D) Szkoda że to fake. Cytuj:
|
O tak, fajne te nowe screeny...
a kiedy będą nowe screeny (z awansami) na tibia.pl? -,^ |
Cytuj:
Chodzi o to ze jaki 9 lvlowy druid ma miec full rare set jak nie z innego chara/allegro? |
Może i nowe te screeny, ale nic w nich niezwykłego oprócz paru niespotykanych itemów. Screeny na tibia.pl lepsze B)
|
Dla mnie to oni mogą dać nawet 2lvl blokujący 8 rat.
Chodzi o to co jest napisane bardziej niż to co jest na screenach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tyle w kwestii prawdziwości. No chyba, że podczas mojej nieobecności w Tibii, pojawiła się możliwość teleportacji. ;) |
T.t noobs :d
itemki wszystkie sa do zdobycie , jak nie wiecie zkad / czy wogole tkaie istnieja to sie nie odzywajcie ...a co to tego @up , istnieje czar levitate (exani hur up/down ) |
Ale niektóre itemki z eq połączyli okropnie.
Np.: b robe+leather legs |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:14. |