Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Śmieszne screeny xD (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147436)

Swirek_Bearek 13-09-2007 19:36

Śmieszne screeny xD

Elo Kosmadelo wklejajcie tu smieszne screeny z przygod jakie was spotkaly w tibi np.zebranie jakiegos nooba i te de ja dam pierwszego screena xD :

http://images13.fotosik.pl/85/37dca9b5f4e43f0d.jpg

:baby:

Stonek 13-09-2007 19:38

Gratz :cup:

Aneviv 13-09-2007 20:35

Zatkało mnie po prostu.:o

$eCuR 13-09-2007 20:40

Ale się uśmiałem :confused:.

Pozdrawiam.

- Prodigy - 13-09-2007 20:43

Aaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahahah, omg rotfl ze lamo o lol!!!11111

~>Salmon<~ 13-09-2007 20:44

Cytuj:

Elo Kosmadelo
Elo Wodzu !1!!!!!1

Jakiego nooba spotkałeś .
Cipa ? HAuhUHAUhuHA

Tadiu 13-09-2007 20:50

Secur jesli chcesz cos wniesc do tematu wstaw zdjecie swego chara i jego poranne farciki !

Lykemus Xert 13-09-2007 20:55

@up

rotfl xD

MaciekFromKlan 13-09-2007 20:59

Dobre ! Swietne ! Wyczesane ! Zajebiste ! Wrecz Rewelacja : O

Fure 13-09-2007 21:24

GZ ! Nice poranny farcik ! Secur jak zwykle wymiata :) powodzennia na nastepnym jakże ekscytującym huncie i życze wielu innych farcików , ale nie tylko porannych , życze rownierz farcików wieczornych , nocnych , popołudniowych , poobiadowych itp... :)

Tadiu 13-09-2007 21:28

musialo byc byc ostro :-)

btw: gdzie jest slynne, znane nam "SeCuR sIe WzMaCnIa"? ;<<<<,

dartra111 13-09-2007 21:29

SECUR dałeś śmieszniejsze od autora skrinas ;o autor dawaj smiechowe np: jak ubijasz komuś slima a on na ciebie klnie! uahauuahahuahuahuahuahu ale to śmieszne będzie -.-.

Fure 13-09-2007 21:32

Aaaa Secur :) zadziwiłeś mnie poraz drugi i pewno nie ostatni ! widze w backpacku wiele kamienii :) z ss'a analizuje że lootnołeś je na quescie :) mam nadzieje że nie przerzuciłeś się na paladina , ponieważ będzie mi bardzo przykro z tego powodu :( no ale cóż ... każdy Secur trafia na swojego Secura :) Gratuluje wykonanego questu :) pozwole sobie zauważyć , iż ten quest podniósł conieco twoje imperium finansowe które tak twórczo z tatą prowadzicie :) Pozdrawiam

Fure 13-09-2007 21:46

A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży!

Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :)

Hail Secur :*

$eCuR 13-09-2007 21:49

Jeżeli by ktoś pytał to $eXuR$ to nie ja i nie wiem kto to ;-).

[EDIT]
@Pan Mr. Master pr0 3vul m4st4h Maslak.
Nie masz kogo wyzywać, to wyzywasz mnie i moich rodziców, czyżby to oznaczało, że sam nie masz? :<

Pozdrawiam.

Tadiu 13-09-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fure (Post 1650723)
A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży!

Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :)

Hail Secur :*

poplakalem sie ze smiechu xD

Hail Secur ;*

Swirek_Bearek 13-09-2007 21:55

Gz Secur oby tak dalej niehc wszyscy tu daja screeny nawet jesli macie 1lvl xD

ale Secur wymiata musze powiedziec :cup:

B)

Vetiax 13-09-2007 22:03

Jeszcze wam nie przeszło? :confused:

Btw fajne fotki. Oby się rozwinął topic :)

Taranka 13-09-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tadiu (Post 1650750)
po 1 sciero
nie wyzwalem twoich "rodzicow"
po 2 szmato
japa
po 3
twoj stary
po 4 pozdrawiam

Masla a co ty taki kozacki? Co mało ci w domu na*******ają? Co sią uwziołeś na młodzszych? Zacznij do starszych a nie kozaczysz, bo młodszemu wrzucasz. A może w domu ci tak wrzucaj, że psychiczne wyżywasz się na młodszych?
PS: Zamknij się sam bo jebiesz gorzej niż Secur. A tak po zatym pokaż ss ze swoich super evul mastah dedów. Plaxxxxxxxxxxxxxx to będą śmieszne zdjęcia jak taki pro evul plejer pada. :evul::evul::evul:

edit: Może nadal mi pogrozisz, że sobie nie poexpie co? Boje się i to bardzo takich jak Ty. Pozatym to TYLKO gra chyba że dla ciebie znaczy to coś więcej.

$eCuR 13-09-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tadiu (Post 1650750)
po 1 sciero
nie wyzwalem twoich "rodzicow"
po 2 szmato
japa
po 3
twoj stary
po 4 pozdrawiam

"Ściero" to sobię mów do kolegi :).

[EDIT]
@$eXuR$.
I tak Ci co mnie znają wiedzą, że na forum mam użytkownika $eCuR, a nie jakiegoś $eXuR$ i w dodatku spójrz na datę dołączenia.
@Swirek_Bearek.
Dobrze, że chociaż się przyznałeś, że jesteś świrem :).

Pozdrawiam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40.