![]() |
Śmieszne screeny xD
Elo Kosmadelo wklejajcie tu smieszne screeny z przygod jakie was spotkaly w tibi np.zebranie jakiegos nooba i te de ja dam pierwszego screena xD :
http://images13.fotosik.pl/85/37dca9b5f4e43f0d.jpg :baby: |
Gratz :cup:
|
Zatkało mnie po prostu.:o
|
Ale się uśmiałem :confused:.
Pozdrawiam. |
Aaaaaaaaaaaaaaaahahaahahahahah, omg rotfl ze lamo o lol!!!11111
|
Cytuj:
Jakiego nooba spotkałeś . Cipa ? HAuhUHAUhuHA |
Secur jesli chcesz cos wniesc do tematu wstaw zdjecie swego chara i jego poranne farciki !
|
@up
rotfl xD |
Dobre ! Swietne ! Wyczesane ! Zajebiste ! Wrecz Rewelacja : O
|
GZ ! Nice poranny farcik ! Secur jak zwykle wymiata :) powodzennia na nastepnym jakże ekscytującym huncie i życze wielu innych farcików , ale nie tylko porannych , życze rownierz farcików wieczornych , nocnych , popołudniowych , poobiadowych itp... :)
|
musialo byc byc ostro :-)
btw: gdzie jest slynne, znane nam "SeCuR sIe WzMaCnIa"? ;<<<<, |
SECUR dałeś śmieszniejsze od autora skrinas ;o autor dawaj smiechowe np: jak ubijasz komuś slima a on na ciebie klnie! uahauuahahuahuahuahuahu ale to śmieszne będzie -.-.
|
Aaaa Secur :) zadziwiłeś mnie poraz drugi i pewno nie ostatni ! widze w backpacku wiele kamienii :) z ss'a analizuje że lootnołeś je na quescie :) mam nadzieje że nie przerzuciłeś się na paladina , ponieważ będzie mi bardzo przykro z tego powodu :( no ale cóż ... każdy Secur trafia na swojego Secura :) Gratuluje wykonanego questu :) pozwole sobie zauważyć , iż ten quest podniósł conieco twoje imperium finansowe które tak twórczo z tatą prowadzicie :) Pozdrawiam
|
A cóż to za postac przemyka po ulicach ?
Tu spojrzy , tam zajrzy , on jest z Secura Branży! Podejrzewany Pan Piotr Secur o kradzież kasku rowerowego ze sklepu ogólno-przemysłowego sieci Hipernowa . Podejrzany był dobrze uzbrojony w pistolet na kapiszony oraz proc bez gumki . Zamieszany w przestępstwo jest także ojciec oskarżonego ... powody zbrodni są nam dotychczas nieznane ! polecamy wszystkim posiadaczą składaków z bagażnikiem wyjątkową ostrożność ! Secur i jego tata mogą czaić się za każdym rogiem ! Będziemy państwa informować nabierząco z tej jakże intrugującej zbrodni ! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE ! nr telefonu : 0242853034 prosimy o podawanie informacji :) Hail Secur :* |
Jeżeli by ktoś pytał to $eXuR$ to nie ja i nie wiem kto to ;-).
[EDIT] @Pan Mr. Master pr0 3vul m4st4h Maslak. Nie masz kogo wyzywać, to wyzywasz mnie i moich rodziców, czyżby to oznaczało, że sam nie masz? :< Pozdrawiam. |
Cytuj:
Hail Secur ;* |
Gz Secur oby tak dalej niehc wszyscy tu daja screeny nawet jesli macie 1lvl xD
ale Secur wymiata musze powiedziec :cup: B) |
Jeszcze wam nie przeszło? :confused:
Btw fajne fotki. Oby się rozwinął topic :) |
Cytuj:
PS: Zamknij się sam bo jebiesz gorzej niż Secur. A tak po zatym pokaż ss ze swoich super evul mastah dedów. Plaxxxxxxxxxxxxxx to będą śmieszne zdjęcia jak taki pro evul plejer pada. :evul::evul::evul: edit: Może nadal mi pogrozisz, że sobie nie poexpie co? Boje się i to bardzo takich jak Ty. Pozatym to TYLKO gra chyba że dla ciebie znaczy to coś więcej. |
Cytuj:
[EDIT] @$eXuR$. I tak Ci co mnie znają wiedzą, że na forum mam użytkownika $eCuR, a nie jakiegoś $eXuR$ i w dodatku spójrz na datę dołączenia. @Swirek_Bearek. Dobrze, że chociaż się przyznałeś, że jesteś świrem :). Pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |