![]() |
Super Demon Hunt ~HuAuhAu~
|
Nie wiem jak to wytłumaczyć to dla ciasnoty umysłowej że to już było!
|
hahahahha:D dobry ten ed siocha kolege a sam ma zołte a potem red hp i od tego pada xD:D hahah:D
A co to tego kolesia co dostal kicka czy cos to ja na twoim miejscu zauwazyl bym to wczesniej i byl przygotowany na to ze zaarz sie przerzuca demony i byl gotowy z uh albo exeta... Mozna sie posmiac troche:D jak ktos niechce tego ogladac w calosci moze przewinac do 15.30 min jakos tak:) |
Bylo......
|
zajebiste xD uheuahuheushuehauheuhauahsuheuahuehwuhauhe
ja nie wiem na co patrzyla sie ta ed |
Cytuj:
@dałn jak ty mnie nie to ja ciebie też nie!:'-( |
@UP
nie lubie cie |
Ja tez was nie lubie i mam pare słów do etoric'a
wez skoncz kur.. juz tak napierdzielac swoimi tekstami ze cos wykracza regulamin albo cos bo kur.. kiedys pewnie sam tez byles tzw. "noobkiem" i tez nie dzialales zgodnie z regulaminem wiec skoncz juz pierdzielic tak tylko wez idz na dwor albo piwo a nie non stop przegladasz forum i poprawiasz ludzi.. rajcuje Cie to? pozdro |
Cytuj:
|
Zamiast pisać w 4561 tematach, że już taki istniał, użyj opcji reportującej, moderatorzy czy też tam admini na pewno bardziej docenią to, niż nabijanie postów.
|
było, ale ten movie jest wyj.bany w kosmos! Ten Ed powinien grać w filmie8o8o
|
@Offtop
Slovik, ta laska w Twoim avatarze wygląda jak plastikowa lala 8o Ja bym nawet takiej kijem nie tknął :confused: Sorry za offtopa ale jakoś mnie tak poruszył ten straszny obrazek ^^ |
było :) ed patrzyl na hp ek a nie na swoje :) pozdro a jakby ktos nie wiedzial to mialem kicka ;p
|
@UP
Z czystej ciekawosci. Neo mesz :P:P A co do filmiku. to 2 slowa.. shit happens |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:55. |