![]() |
105 ek nightmares
Jak w tytule.
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30871 bardzo proszę o komentarze :p Edit: Zapomniałem dodać, byłem tam drugi raz :p |
Nic nadzwyczajnego.
2-3 sio na kazdego nightmera ;| nieopłaca sie chodzic bez healera na takim levelu. Loot tez nienajlepszy pozdro. @Down to ma wspólnego ze jak pujdziesz bez druta to masz waste ? @Don~ wow, moge cie dotknac ? plx <fajny avatar> @Cabal wieze na słowo, fakt dla zabawy mozna sobie pujsc tam ale expic na dłuzsza mete sie nieopłaca 70~k/h exp to nie najlepszy wynik ;) NO! chyba ze jestes jak pan Don Toro który 9 na 9 huntow ma na + o0 (i chyba expił sam) ;) |
Cytuj:
Film całkiem, nie wiedziałem, że takie to opłacalne, bo ~200 many na 2k expa to całkiem niezły wynik :) |
Cytuj:
Nic nadzwyczajnego... Lepiej mieć trochę zabawy na tych nightmare niż lać hydry czy dragi, że tak powiem odskocznia od normalnych huntów xD |
Lepiej troszkę powastować niż popaść w rutynę.
Myśle że w 2 kina dałoby rade tam expac bez waste tylko na exurze. pozdro :) |
Cytuj:
Filmik w miarę fajny. |
Cytuj:
sugerujesz, ze na tym lvlu nie oplaca sie chodzic bez ED, wiec tam byl MS, RP czy drugi EK? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Co w tym takiego dziwnego ze nie mial waste? 3. Jak nie umiesz grac to sie naucz :O 4. Nie to, zebym sie czepial, ale zanim napiszesz post na forum sprawdz wszystkie swoje wyrazy slownikiem k? i co fajnie sie teraz czujesz?:) |
fajny filmik, ile k/h? ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |