![]() |
Pan reklama...
Kim jest pan reklama?
Istnieją teorie że jest on psycholem, który wciąga nas coraz bardziej zaplątaną grę... Istnieją pogłoski ze jest on metalem i gra w world of warcraft: reklamuje skelp dla metali a raz widziałem coś z warcraftem w tytule... W każdym razie ma niezwykły refleks. W ciągu paru sekund potrafi kasować i przemieszczać swoje posty, a biorąc pod uwagę to że jest kilkaset tematów, musi być szybszy niż błyskawica! Podobno ma podpisaną umowę z cipsoftem i diabłem. Diabeł nie weźmie do piekłą Cipów, a cip-y dają mu unikatowe itemy (ma magic longsword i dragon scale legs-spójrzcie na jego sygnaturkę) Nie wiadomo czy team tibia.pl współpracuje z tym krwiożerczym psycholem... Miejmy nadzieję że nie,,, W takim razie musimy starać się go unikać. Nie odpisywać na jego prywatne wiadomości i starać się ignorowaćjego uśmiechniętą buźkę.... @ down! znowu na miejscu zdarzenia co nie panie reklamo? Jeszcze pokażę kto tu ma rację! EDIT: Muhahahahah! znikną! pokonałem go! |
Ja się go boję (Pana reklamy) :<<<
|
A raz nawet reklamował te zue keyloggery!!! <666>
P.S. Nie bluzgajcie go za bardzo, chciał być śmieszny. @edit up Nie ty jeden! Myślisz, że czemu wszyscy uciekają do Irlandii? :< :< :< :< :< <--- to dla ciebie Michoss (nie mogłem sie powstrzymać). |
Q***a! znów się tam na dole uśmiecha! tak do ciebie mówiępanie reklamo! do ciebie!
Napiszę do adminów może go usuną za spam? To wszystko to prawda. Ma ktoś jeszcze jakieś informacje o panie reklama? :< ;< michoss wyklniesz mnie?! @ down: co jeszcze tam stoisz? usuwaj ten post ale już! 22:41- wielkie zwycięstwo. Pan reklama znikną... 22:44- znów się gapi.... |
Cwany jest, kiedy się szuka go na liście użytkowników, to się pokazuje, że nie ma takiego użytkownika. <666>
@edit down A nie mówiłem? |
Cytuj:
|
Wg mnie Pan Reklama to Vanessa czyli Drom czyli po prostu kolejne konto Droma!
|
a może... A może pan reklama.. TO PSYCHOL! MUSAIMY GO ZAMKNĄĆW WARIATKOWIE!
no chyba że to szatan :/ |
Pan Reklama napisał do mnie pw. że jeżeli wygadam to mi da bana ale wygadam.
ON MA TAKOM SZTUCZKE I MORZE UKRASC KONTA!11!oneoneone a pw znajduje sie w moim środkowym podpisie x D |
Pan Reklama
Użytkownik forum Tibia Data dołączenia: 07 07 2003 Domyślny Tibia __________________ Tak dlugo jest a kejloggery rozsyla.!!! zuy pan reklama zuy!!! |
haha pan reklama może podasz nam swój lvl?
|
Pan reklama to nap...
|
Co wy macie do mojego zioma? Ja z nim na gg gadam.:p
|
muhahahaha!
zdjęliśmy ci ten uśmieszek co? Ty na dole?! odezwij się! Myślę że skoro ma DSL musi mieć około 100 lvla.... |
Tak jest metalem i slucha linkin park
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |