![]() |
Demon Solo 68 Royal Pally
witam chcialem wam jak sie zabija demony palkiem :P
to jescze nie jest to co powininem zrobic ale pracuje nad tym :P milego ogladania www.infernusorcbane.republika.pl/images/solo.rec |
Ehh przekroczony limit.... coś się chyba zje.... :P Popraw to jak możesz:)
EDIT: JUŻ DZIAŁA SRY.... |
Fajne !
Troche musiałeś sie nameczyć zeby zabić DEMONA ale GRATZ !!
Zajefany filmik . |
"Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu."... rehost plx ! ;/
|
hahaha
to moj filmik....
|
Nice;)
szkoda, że loot marny |
Fajny filmik :Ppokazuje jakiego można pieć farta itp itd
ale zapomniałeś dodać czy ty jesteś autorem:]czy z tibia de:] |
mam nadzieje ze wszystkim sie podobal moj filmik mam zamiar w przyszlosci zrobic to z samych boltow :P
ale wszystko przedmna |
Gratz
Gratz pokonania demona filmik mi się bardzo podobał ;] :D
|
Wow!
Super Ci to wyszło. Gratz! Poszły 2 bp UH'ów? ( jakoś nie zwróciłem uwagi a nie chce mi sie jeszcze raz oglądać :P ) |
mogłeś to zrobić lepiej ale bardziej ryzykownie, nie wchodząc po schodach tylko cały czas krążąc wokół demona. Zebym miałem pacc swoim palkiem na 66 lvlu to też bym sobie spróbował demona solo ale niestety...
btw gratz |
Bardzo fajny film
Bylem lekko zaskoczony jak to zobaczylem... teraz sam zrobie takiego palka i bede zabijal demony w tamtym miesjcu jak dowiem sie gdzie sie znajduje....
Film szczerze polecam |
gz
fajne :tongue: :tongue: :tongue: :baby: :D :) ;) :p :tongue: :) ;) ;)
w bohy kolo sie zamienil fajne ssssssssssuuuuuuuuuuuuupppppppppppppeeeeeeeeerrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02. |