![]() |
Orshabaal unitera
|
huehuehue, zajebisty filmik xD
Szczegolnie ten up&down :D Igral z ogniem to dostal za swoje :P Zgranie na tej uniterze ogolem bylo zaaaaaalosne... |
Igrał igrał i sie doigrał.8o
Solo by raczej nie pocisnoł heh Nice movie ^^ |
EE Up&Down, WTF??
Poczekam na komenta kogoś zaufanego, a tak w ogóle to był Orsh na Uni?? |
@up kogo Ty zaufaego szukasz do pliku .rec / XD?? lool;D rehost plz.!
|
Cytuj:
|
hahaha dobry typ chcial solo orsha xD:D
Ja na jego miejscu caly czas mialbym zalozony ssa:) dostal z lapy za 14:17 You lose 1103 hitpoints due to an attack by Orshabaal. i Bye bye:) |
@Ryba
Te Twoje rehosty są jakieś lewe ;s |
omg, na co chlopak liczyl? ze sam orsha zabije majac 10 bp mf i ~15 spearow... nc
btw br jakis? :> |
Zgranie Rox :P!
|
Cytuj:
Anyway 2gi rehost; http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30896 @film Uwielbiam osoby, które powtarzają coś 50 razy, mimo, że to nie przynosi skutku. |
Cytuj:
Jest nawet przeklejony temat wirusy w .rec -.- WIec szacunku, bo siedze tu dluzej niz ty @Down: zawsze sądziłem, że jesteś mądry ale się chyba myliłem P.S. Masz jakieś 500 postów, a ja mam prawo umieszczać w podpisie co tylko mi się zachce |
Cytuj:
Pacz, ja tu jestem dłużej niż Ty i nie chwale się tym, ba, mam 2900 postów i nawet tego nie umieszczam w podpisie o0 @up Cytuj:
Nie mam 500 postów, oczywiście, że masz prawo. Może kiedyś zrozumiesz, że data rejestracji i ilość postów nie świadczy o użytkowniku ;) |
gdzie sprawdze ile mam postow?:D
|
Orsch hunt prawie jak na OTS xD
Wie ktoś czy go w końcu ubili? |
Czy wy tez widzieliscie to genialne ng? :P aff auto attack i sprawdzanie hp :S
|
haha, niema to jak solo style :) :D
|
Film z serii jak nie zabijać orsha.:p
|
Orsha nie ubili, natomiast Iriq uchodzi (według mnie) za jednego z najlepszych br graczy który nie używa botów, nie znam go dobrze, ale powiem ze to wielki power abuser.
Pozdrawiam Michalusik |
@up
Sory za offtop, ale jest coś takiego jak power abuser na serwerze non-pvp? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |