![]() |
Stare itemy?
Witam chcialbym wam przedstawic pewną grafike z itemami z tibi i moje pytanie brzmi. Co to za dwa itemy które zaznaczyłem.
http://img511.imageshack.us/img511/3812/cotovd1.png :) Ten pancerz już widzialem na starych serwach ale tego hełmu? To nie. |
Nie ma na żadnej stronie fanowskiej? No to jeszcze się nie pojawiły w grze. Gdyby tak każdy pytał o jeden-dwa nieznane sprity, to niezły śmietnik byśmy tu mieli.
|
Armor to chyba Dwarven Armor, ale hełmu nie rozpoznaje...
|
Nie zdaje mi sie żeby to były stare itemy...tylko nowe o których jeszcze nic nie wiadomo...
|
Voodo helmet to był chyba arm 8 czy coś tibia 7.1 później zamienione na skull helmet obecnie nie istnieje wcześniej mozna bylo go zdobyć cos tam z jakimiś itemsami z dworv
|
@up
niezla bajka ... |
Elven set?
|
Na niepamiętam której stronie przeczytałem, że jest to Alien Mask. A ten armor widziałem na ot'sie a to się nie liczy.
|
To wypadało kiedyś z dla jak on był najlepszym potworem. Na 90% tak było. Ale nie pamiętam nazwy.
|
@up
Więc jak nie pamiętasz to sie nie wypowiadaj... Ten wasz "Elven Set" (pewnie z OTS'ów) to jest dawny wygląd Dragon Scale Seta... |
Armor to na 99% stary Dsm a legi to dwarven legs...
|
Taa Sranie w banie!
Armor - Prawdopodobnie istnieje tylko jako sprite w pliku z grą. Maska - Niewiem o.0 Legi - Elven legs. W grze już ich nie zobaczysz. Zostały dawno temu wycofane. Helmet po lewej - Dragon Scale helmet. Znaleziono go na Test servie w miejscu gdzie się respią 2 hero pod Edron. @up Dwarven legs wyglądają zupełnie inaczej... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |