![]() |
Ubije AS'a ?
Mam pytanie czy na 19 levelu ze skillami 18/21 ubije asa ? jeśli tak to ile lf'ów wziąć ?
Jeżeli nie dam rady to powiedzcie jakie staty musze mieć ps. mam 10 distanss więc spearyy odpadają. |
Jasne ze ubijesz.
Pojdzie ci tak z 10lfow, ale radze wziasc caly bp. Xzizzbit. |
As'a ubije 2 lvl, jak sie bedzie dobrze bloczyl i mial 10 lf max, bo po upie ze speara i 14 dista wyciagnie hity po 30 w tego minosa -,-.
|
Cytuj:
|
Ja bym go rozwalił na 1 lvlu od razu po wyjsciu ze swiatyni po przelozeniu life fluidow i eq z rookstayera.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@ up
Sam się zesrasz ^^, gosc 19 lvl zabił Shenga bez lf'a 50 hp mu zostalo chyba ;p Cinek ma racje, wystarczy 14 dist, eq. chain arm itp. mozna powiedziec eq z rookstayera. @ Topic, ZAWSZE noś ze sobą 1 BP Life Fluidów. |
ale moge walić z katany ? bo mam 18 sword figh~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Najlepiej go ubijac tam gdzie jest ten pokoik z piecem (trap room:D)
Kiedy bedziesz biegl za nim to wiecej lf pojdzie. |
Ja także mam pytanie, czy z 33lvl full hp, 21/25, w pokoiku z 3lf, ubije AS'a? Bo jak idę na mh a nie mam zbyt dużo lf np.3 bo nie chcę mi sie dokupić to mogę być pewien, że go ubiję?
|
Jak z katany to zabijesz szybko. Zależy od tego jak szybko do niego podbiegniesz. Jak od razu to zejdzie ci z 5 lfów
|
Wszystko zależy też od tego z jakiego pułapu bedziesz startowal. Jeśli tuż przed walką z AS'em bedziesz mial full hp to tak jak mówi neoidzida a jeśli stracisz coś w walce ze zwyklymi mino, orkami i wolfami to znacznie więcej.
|
Wiec z ciekawosci dodam tylko tyle. Ze na 5 lev z rookowym eq plus 2 BP LF mozna spokojnie zabic AS, trza tylko umiec go strapowac a potem bic go ile wlezie. Skille sa wazne ale nie najwazniejsze ... Wbijasz 5 lev i jesli jest AS i masz LF lecisz na niego 90% szans ze to on polegnie a nie ty ...
|
Ostatnio chwalil mi sie koles... 7 level, ktory poprostu chcial pojsc na maina. Zabil Shenga, tracac tylko 5 lf :( Update07.zal
|
Sorry
Sorry za noobstwo ale coto : AS : ? :p
|
AS- apernice sheng.To taki Boss mino, pojawiający się w minohell co jakiś czas.
P.S Tak się to piszę? |
No AS to rzeczywiście trudny przeciwnik... Spokojnie go można zabić 1 lvlem, wystarczy do rogu zapędzić i strapować a potem czekasz aż padnie popijając kawe z paluchem na F1
|
@up
Ta... ale na 1-wszym levelu masz oszalamiająco duże hity w niego... także szybciej sie bedzie leczyl niż Ty go hitał. Masz jakieś watpliwości? Wypróbuj... i zapodaj filmik z walki :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |