![]() |
Jak szybko zarobic knightem...
Witam.
Mam pytanie, bowiem wróciłem do mojego knighta, który został zchackowany i ten haker chcial go zrookowac. Naszczęście szybko odzyskałem konto... Chodzi mi o to jak szybko i bezpiecznie zarobić kiną lvl 42 skile 76/76 mlvl 5 i NIE MAM EQ moge załatwic moze jakis kiepski sword < serpent moze xD > i p seta i jakis dwarven shield... Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam, Van'Kleju |
Roty soldy albo sie zrookuj i idz na raty pod al dee
|
Cytuj:
Bardzo inteligętna wypowiedz. Doprawdy, mogłeś sobie darować i niepokazywać nam jaki jesteś głupi... @TOPIC Jeśli uda ci się załatwić tego p seta itp.. To polecam dwarfy (To zależy na jakim serwie grasz.) Jeśli grasz na zaludnionym to dwarfy a jeśli nie to rotwormy. A czy masz pacca? |
nie mam pacc dzieki za odp... temat do zamknięcia bo juz wszystko wiem
|
Cytuj:
/close |
Szybko zanim zamkna topic sorki odrazu za bledy ale musze sie spieszyc bo moze ktos zdazy odpowiedziec!
mam 22 (prawie 23) knajta z paccem i skilami 61/60 and 4 mlvl. Pytanie : gdzie szybko nim zarobie ps. nie chce zakladac nowego tematu bo to by bylo zasmiacanie. |
Leć na zamek kolo Ab i zbierz loota
3-6k/h |
@up
Na moim servie jest WIECZNIE zajęty:( Poza tym...mam pacc więc może są jakieś miejscówki dla najta gdzie zarobię? Od razu mówię. Żółwie odpadają!! Przykładowa rozmowa : "Hi" "Hi" "How long u hunting in totroise?" "ss" I tak na KAŻDEJ wyspie z żółwiami:( |
idz na tomby -1 albo larvy ale tu lepszy exp niz loot , tazke roty na darashi ;s, na moim servie jakos nikt nie zajmuje miejscowki tylko porstu sie tam expi 2 czy 3
|
Z dwarfów duzo kasy? Zwykle do 8gp....czyli cale gowno....soldki tez malo....guardy ogromny waste dla knighta....
Roty...kasy tez malo...chyba ze pojdziesz na fibule i nikogo nie bedzie...to mozesz fartem 4k/h wyciagnac jak loot bedzie sprzyjal. To jest dla was kasa? Dwarfy, roty to gowno... Idzcie na zamek to zobaczycie...lootbag z mace,sword,plate shield,chain armor,brass helmet i czasami z huntera czy mino archera brass armor i tez halabarda z zerka. To jest loot! A jezeli jeszcze sie kreca ludzie i nie robia lootbagow...miodzio. 7k mozna nawet na godzine zrobic. |
na Foldzie jest dobre miejsce
w 10 minut uzbierasz ponad 600 gp z Frost Trolli czasami wypada nawet 12 gp, a jest ich tam całkiem dużo, także z rotów jest całkiem ładny loot a do skillowania jest spora ilość slimów na -2 poziomie nie schodź na południe bo czekają na ciebie slimowate niespodzianki (do 10 slimów na raz) a na północy na respach po 1 slimie jest też dużo mino do wyciągania kasy i ML a także z batów wyciągniesz batwingi... nie schodź też na poziom -3, chyba że chcesz zostać zamordowany przez Water elementale |
Cytuj:
@up owned 10 slimów? masz zeza? widzisz podwójnie? O.o |
Najtem teraz można prawie wszędzie zarobić, np. Mint robiąc lootbaga, Ef, Of. Duzo jest tego wystarczy przysiąść i sie zastanowić. Polecam Mint (20-30k/h przy zbieraniu lootu)
Adu~ |
Cytuj:
Lepiej iść na tomby pozbierać loota, polecam :) |
Minotaur Mount - poziom -2.
|
wszędzie gdzie są mino, roty na dara, senja, folda...
|
Cytuj:
|
dobry zarobek to arcany tobie lepiej cave bo pewnie nie masz kasy na duzo mf i uhow do czyszczenia tower, spadnie jakies woce, holy i juz jestes 5k+ polecam
|
:p
Najlepiej idź na Ghoule dasz rade z serpentem na takich skillach i lvl spokojnie i kasa z nich za*******a... Ghoule w ancient temple albo w dtd najlepiej... Pozdro...
|
Ghoule na północ od temple na POH.
Jeżeli zrobisz Postman Questa, na darashie na minoski z obsidian knife. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |