![]() |
Skąd wziąśc Klucz do tych drzwi
Dzisiaj chcialem sobie kupic bohy , więc napisaelm na trade
Po chwili odezwal sie jakiś EK 68 Level i napisal mi żebym szedl do kazo Wzialem kaske i poszlem . Jak weszlem do kazu to powiedział żebym szedl z nim do jego domku więc poszłem za nim . Zaraz na wejsciu do kazzo zeszlem schodzmi z 5 razy na dół za nim potem przez takie drzwi i mnie zamknał . Po chwili atakowało mnie już 3 dwarfy guardy i 4 Minomagi no i oczywiscie dead bo byłem bez uhow . 50k w dupe poszło Teraz pytanie dla was skąd wziąśc klucz do tych drzwi ?? Link do tibia earth http://tibia.pl/earth.php?x=32602&y=...14&q=86.66&r=1 edit Pan reklama mi tylko odpowiedział :( |
Ale Ty naiwny i głupi jesteś.
To jest więzienie w kazzo, klucz dostaniesz po zdobyciu innych kluczy do rożnych pomieszczeń, i na końcu będzie tez do pierdla. Poszukaj, było to na forum wiele razy. |
szukalem na forum ale poradnika nie znalazlem w gooogle tez znalazłem
Możesz mi to wytłumaczyc ?? jak go zdobyc |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No może literki mi sie troche przestawiły w kilku wyrazach ale to nie sa błedy ortograficzne lolku ee po przeczytaniu jeszcze raz mojego postu przyznam ze troche tych błedow literowych narobiłem więc sorry |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@top: jak żeś głupi i naiwny, że 50k nosisz w plecaku a UHów nie masz, to polecam iść się wypłakać w kącie. Ew. na bravo.pl. |
To mój brat zginał a nie ja noobku
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rozumiem człowieka, najpierw pisze że to on "zginął" a potem jego brat :/ Dziwne z deczka xd |
jak go wyśmiali to zmienił wersje a co. :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28. |