![]() |
[Aldora] 149EK hacked !!
[CHAR]Dziabag Knight[/CHAR] z [GUILD]Chosen Ones[/GUILD] hacknięty:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30936 @down Hail Joey Corey :D |
Debileee.... żeby Dziadbaga haknąć -.-'?
|
Może jak pomęczą tą postać na którą wysłał te wszystkie itemy to może coś odda ([CHAR]Arzanix
[/CHAR]) |
Co za problem zrobic 2 8lvl?
|
Szkoda. Nie znam tego gościa, ale nawet jeśli był PA to bez przesady.
A tak w ogóle to za kogo się maja ci z tego owngówna? "By nomad" jakby niewiadomo czego dokonał. Byle idiotę można posadzić przy kompie by wysłał trojana i też jest pro hakier. Mam nadzieje, że autor tego chujstwa się rozjebie tym bmw czy co se tam kupił i za kasę, KTÓRĄ UKRADŁ graczom. |
On niczego nie ukradł,kase ma ze sprzedaży keya a nie z hakow
|
Cytuj:
|
Trudno sie muwi.. ;/ Ale ta OwnTibia to jest guwno ;< tyle ludzi traci dorobki swojego zycia ;< ;/
|
Cytuj:
@Topic Hack jak hack.. |
TO mnie rozbawiło :D "Dorobki swojego życia"
Dorobek życia to jest dom,samochód i te sprawy |
typowy hack xD.
Miły hacker - przynajmniej nie rookował ;) |
dorobek zycia xD
niedluo to bede zakladac sekty tibijskie xD AVE TIBIA ! xDDD nie no nie moge xD @topic nom fajne xP |
Cytuj:
Trzeba uważać co się ściąga i żadnych problemów nie będzie z "dorobkiem całego życia" ;) |
wie moze ktos na czym polega ten keyloger do jakich plikow go wsadzaja itp itd?
moze ktos keidys mial z nim do czynienia pytam tylko poto zeby wiedziec o nim wiecej i zebym kiedys ja przez takie gowno niezostal hackniety :P |
Szkoda go fajny ziomek był ;/ Przed ktoryms ob gadalem z nim i byl bardzo mily nawet zaprosil na ob
|
Proszę, nie róbcie z tego tematu kolejnej dyskusji na temat OwnTibii , kogo wina że hackują , kto ile na tym zarabia i co im za to grozi bo tak jest z każdym tematem w którym pojawia się filmik z hacka...:confused:
|
@Raaell
Mogę Ci napisać jakie jest moje zdanie. Jeśli już chcesz oglądać filmy o tibi, to pobieraj tylko pliki *.rec (moim zdaniem wirusów w nich niema) lub format *.cam (co do niego nie jestem pewny, ale same pliki *.cam mogą być czyste, a instalki TibiaCam TV ewentualnie zainfekowane). Czyli podsumowując *.rec, *.cam - TAK. Inne formaty (a szczególnie exe, scr, rar) - Mogą, ale nie muszą być zainfekowane. Pozdro |
W .cam tez sa keye...sam raz przez przypadek takiego otworzylem xD
@down No ale pobralem plik (niesprawidzilem linku) z lewej stronki, otworzylem go (jak masz filmiki z tibiacam.tv to filmik sie sam otwiera kiedy klikniesz na nie) i tym sposobem wpakowalem sobie owntibie na kompa...tak wiec da sie wlepic tam keya |
Cytuj:
|
Teraz patrzycie na to z punktu widzenia Tibijczyka "O kur*a zhaczyli go, zabije sie? bedzie cpac?" a moze za 2 tygodnie zauwazy ze mu sie zycie zmienilo i bedzie dziekowac Bogu za tego haka? -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |