![]() |
Broń dla paladina
Czym mam walczyć podana w temacie profesją ze skillami 40/30 i 10lvl? Spear+Dwarvka, czy bow ze arrowsami albo kusza?
PS. Chcę expić na Dwarfach(zwykłych) i jak dam radę na soldkach. |
Doskilluj do 50/40 radzę ci wtedy spearami mozesz expic na dwarwach i soldach,nawet nieraz Guardy ale na wszelki wypadek UH weź z,jeden bag! ;)
|
Wiem, ale muszę uzbierać kasę na small stone do trenienia na rotach bo ze sperów na 2 hity lecą;(
|
hmm a po co masz zbierać kasę na small stony? a nie prościej iść na goby? i jak ci wypadnie kilka stonów to bierzesz w łapę zamiast speara i walisz an full def z kamieni goby? no albo na balance jak na małych skillach rzadko będziesz blood hita miał
@ Topic Ze spearami chodź |
Ja osobiscie robilem tak jak pan Gucias i dobrze na tym wyszlem, uzbieraj na goblinach z 300 kamyszkow potem idz na dwarfy jak sie benda konczyly to znow na gobliny i tak az wbijesz skile ktore benda ci odpowiadaly. Chociaz z czasem pewnie nudzic ci sie strasznie bedzie czekanie na resp dwarfow etc to mozesz zajsc na slimy ale to raczej przy shieldzie 55+ i troche poprawionym lvl mysle ze 25 styknie przy srednim eq.
Sory za bledy ort. :( |
Gram na NON-PVP więc ciężko będzie uzbierać:confused:
|
Ja polecam tak:
8-25 speary 25+ Royal speary I od 38 jak będziesz miał pacca to rób sobie enchandet speary,potrenisz mlvl i bedziesz mial czym walczyć ;] A jeśli nie....Royal speary :P |
Nie exp...Skilluj .. przy 40 dist za dużo nie nawojujesz..
|
...
Cytuj:
:cup: |
Jokey ciężko ci zobaczyć datę ostatniego posta? -.- Pieprzeni archeolodzy!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |