![]() |
POMOCY! Jak w 5 godzin zdobyć kasę ?
Witam.
Mam wielki problem.Nie wiem jak szybko uzbierać 5k w ciągu 5 godzin.Za 5 godzin wraz z kumplem chcemy kupić domek(ja właściciel on gość) i damy na niego 5k ale spieszy nam się.Za 5 godzin potrzebuje tej kasy i mam pytanie.Jak szybko tą kaskę uzbierać ?Jestem posiadaczem PACC moje dane są po <<<<<tej<<<<<< stronie Sprawa jest poważna pozdrawiam |
niezły newbie sie trafił,
idz porob lootbagi nie wiem gdzie na pacc sie robi bo nei ejstem posiadaczem. ja na zamku obok ab elvenabe czy jakos tak to 5k w 2 godziny spokojnie wychodzi zycze powodzenia |
Kup 2500 Wheat u NPC Donald w Thais , zrób z tego bread a następnie sprzedaj go za 5k u NPC Sherry McRonald również w Thais :p Jest jeszcze wiele innych, mądrzejszych i szybszych sposobów niż ten podany przezemnie, poprostu pomyśl... :baby:
|
Lootbagi,lootbagi i jeszcze raz lootbagi... zbieraj wszysko co lezy i jest cos warte.... albo idz na roty na darashie i bij roty, one daja nizly loot/exp rob lootbaga i 5k na banka uzbierasz... Istnieje jescze jedno wyjście xD Sprzedaj całe eq moze tyle będzie ( powiedz nam jakie masz eq ) to ode mnie pozdro i narq.
P.S. jeszce jedno. Mówisz, że kupujesz domek razem z kumplem ale i tak niby Ty za wszystko bulisz. Połączcie siły będzie łatwiej... 2,5k to zbieram tak w 30 min zalezy od miejcówki ( mino mount, fibula ). |
Roty na Liberty Bay ;p
5k ja tam w 2h wyciągam |
idz na wyrwy
|
ktory to server ma ss wciagu nocy?
|
Mino piramid (darashia) roty (darashia albo liberty bay) tomby (Ankrahmun) dworci (Port hope) Chakoya (Svargrond). Najbardziej z tych polecam mino, roty, a szczególnie chakoye...
|
Polecam minosy na darashi. Są tutaj. Z mino leci bardzo wartościowy loot, bij tylko zwykłe aby nie tarcic czasu na bieganie po pietrach, bawienie sie z innymi rodzajami Minosów. Na zwykłych nie stracisz za dużo UHów oraz innych run leczących. Zbieraj wszystko co z nich wyleci, jak masz postmana to problemu nie ma, obok jest skrzynka. Jeśli go nie masz to musisz sie liczyć z transportowaniem lootbaga o sporej wartości do miasta. 5k uzbierasz w krótkim czasie. 5h na pewno wystarczy. Jak bedziesz miał jeszcze nóż to zarobisz trochę na skórkach, taki bonus. :)
|
Podsumowujac
1. Roty na darashi/liberty bay 2. Mino na darashi 3. Sprzedawanie/robienie chleba 4. Zamek obok ab Od siebie Najlepiej to idz do kopalni dwarfow i zbieraj tam wszystko co lezy na ziemi, jak uzbierasz z 5k cap lootbaga, schowaj go, zrob 5k i pozniej sprzedaj w sklepie, najszybciej zarobisz. Mozna tez isc na roty, daja duzo kasy + mace, malo ludzi tam chodzi bo jest duzo miejscowek, zbieraj mace i kase + lvl podskoczy |
Dobra, podam pierwszy sposob, ktory przyszedl mi do glowy. Co prawda nie najlepszy, ale zawsze mozesz urzadzic PK :P . Nie no zart. 5k w 5 godz.? Na dwarfach w kazo spokojnie z lootbagow wyciagniesz. Lub gdzie indziej, sam pomysl gdzie bedzie ci najlepiej zbierac lootbagi.
|
allegro.pl też sposób :cyclops:
|
@up:
Ale nie w 5h :P @topic: hmm... popieram propozycje podane wyzej ewentualnie tomb jakiś słaby... |
To masz tylko 1 kolege? niech każdy kolega Ci po 1k wyśle i git bedzie :P
A jak nie to zrób te chlebki ;D |
Gobliny na edron i sprzedaj wszystkie kamienie:D 1h-100+ kamyczków, czyli jakieś 2k.
|
scraby i mumie ja w 30 minut moge zebrać na zamku kolo ab 1k z samych chain armorow,brass armor i halberdow
|
Cytuj:
|
@up
Jeśli dobrze zrozumiałem jego post to autor tematu w 2,5h tym sposobem zarobiłby 5k |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:43. |