![]() |
Jakie skille powinien miec mag na 8 lvl gdy wychodzi z rooka?
Jakie skille powinien miec mag na 8 lvl gdy wychodzi z rooka?
Do tej pory grałem knightami, ale postanowilem sobie zagrac magiem. Juz niedlugo przejde na maina i się zastanawiam czy lepiej posiedziec troche na rooku i podniesc sobie skile czy wystarczo np. 16/15 |
Takie same jak kazda inna profesja, nie ma sensu siedziec na rooku.
|
Cytuj:
|
Na rook-u nieopłaca cię zostawać by potrenić skile, na mainie skile maga(druida i sorca) rosną szybciej niż na rook-u, ale czasamie gdy przeżucamy się odrazu na lepszą broń to wydaje sie ze sklie rosną wolno w poruwnaniu do ilości zabitych potworów. Spróbij nielatac odrazu z najlepszą bronią a do 20 lv. skile wzrosną cie gdzieś do 18/21.
|
Cytuj:
|
Zastanawiam się czy wy potraficie czytać?
Ja się pytam JAKIE SKILE a nie czy warto siedzieć na rooku!!!!! |
Odpowiedz na Twoje pytanie jest w moim pierwszym poscie, ciołku. To chyba Ty nie umiesz czytac.
|
Hmm poza tym dla druida skille leca 20% szybciej nic dla sorca.
Taki maly offtopic ;] |
Omg...
Temat do kasacji. Wogule to na co skile sorcowi? Jak będzie miał 19/19 czy 20/20 to dużej różnicy nie ma a magiem nie zrobisz 30 cluba (chyba :P) |
Cytuj:
|
re:up - juz ktos policzyl ze skile druta rosna minimalnie szybciej. Jak gdzies znajde taka tabelke to dam link. Pewnie jest gdzies w temacie o skilach...
re:topic - mysle ze optymalnie by bylo 15/15. Ja wyszedlem przy skilach 14/15 i nie narzekam. Te dwa albo 3 punkty to zadna roznica. ---EDIT--- Cytuj:
No i co ?? Jak nie wiesz to nie mow! |
A spojrz na temat? "TEORIE dotyczace skilli" wiec to wszystko sa domysly. Co prawda potem pisze ze koniec z wszelkimi teoriami, ale zaraz potem dodaje ze jest to artykul na tibianews, a artykuly takze sa pisane przez zwyklych ludzi, nie CIP soft. Nie mam zamaru sie dluzej klucic. Wiem ze druidom skille rosna tak samo szybko, poniewaz gralem i sorcem, i druidem.
re:topic - ja wyszedlem z rooka majac 15/16, a obecnie mam skille 19/23 (zmienialem rodzaj broni) |
haha
ja jak miałem 11 lvl drut to miałem skille 21/22 i każdy mówił że mam dobre jak na swój lvl , walczyłem wtedy axe :D
|
ja mam 44lv i mam skille 20/25 i niewiem poco wieksze ;p
niema to zadnego znaczenia znaczy sie na mniejszych lv tak bo idziesz np na dwarfy to bijesz a nie walisz runkami :) |
:s
Mag na 8 lvl jak wychodzi powienien miec skile takie jak inne voc rook jest tylko przejsciem i nie ma sensu siedziec na rooku i traci czas na trening no chyba ze ktos ma zamiar nie wchodzic na mainland :/
|
A ja bylem dlugo na rooku i od razu jak tylko wszedlem kupilekm czary i jakis set i ruszylem robic lootbagi u dwarvow ;D
i żyje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |