![]() |
[Isara] Del'toro się rozpada???
patrze dzisiaj po stronce tibia.com, a tu widze napis:
Del'toro We stand alone. Goouuuuus Fraaavvvvaaaaaa Hail Del'Toro. The guild was founded on Isara on 15th July 2003. It is currently active, but has too few vice-leaders. It will be disbanded on 03rd November 2004 if there are still less than four vice-leaders then. Czy to prawda??? A jeśli to czy to błogosławieństwo, czy może strata??? Wypowiedzcie się, co o tym sądzicie... |
Po prostu mają zbyt mało vicków, jak nie chcą kasować Gildii to znajdą paru i tyle...
|
Odetchnąłbym z ulgą, ale z drugiej strony, będzie nudniej... :P
|
Co?, juz?, niemozliwe? DEL TORO ODCHADZA ole ole ole
-.- dla niekumatych to byl sarkazm i znow bedzie sprzeczka czy Dt maja zostac czy nie wiekszosc osob tylko slyszala, ze to zlodzieje idioci itp Dla mnie sa to ludzie ktorzy potrafili sie zgrac i zapanowac nad serwerem (przynajmniej na jakis czas) No moze Sehindel czasem bohy podproawdzi ale to juz inna historia Dla mnie isara bez Dt bylbaby nudna i tyle |
@up Adaras
to, że ma za mało vc leaderów to ja wiem i dlatego pytanie czy się rozpada? Wiele dobrych graczy z DT sie "wyprowadziło. |
Czyżby koniec Tych j***nych Del torosów na Isarze?
Boże ludzie zbawienie!!!! 8o A jeśli jednak nie to "Człowieku nie rób 60 levelu i wyższych. Pymyn of Isara 22 level Knight Isara skile: 60/58 (trenie teraz do 65/63) |
Nie ma sie co podniecać. Jeśli planują rozwiązać gildię, to NAPEWNO NIE z powodu braku dwóch vicków. W tym komunikacie nie ma nic sensacyjnego, a topic jest bez sensu... (sztuczne podgrzewanie sprawy, której nie ma).
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |