![]() |
61pall owned Non-pvp
|
Zjebany film.Stoisz na koncu ekranu nie widac w ogóle nic stoisz na koncu i jeszcze mowisz zeby lurowali -.-
|
a co nie widać jak pada? a w ogóle gdzie napisałem ze ja go zabiłem ? ;>
|
Cytuj:
Ty tutaj najwięcej sie darłeś, a najmniej zrobiłeś xd |
jaki kretyn i idiota z tego pala uciekl by do tp luzakiem !
|
Troche tak jak patrzec to mu noz w plecy wbiliscie :P. Ale nie znam dokladnie sytuacji wiec uznajmy ze tego nie powiedzialem :D
Co to palka to ja bym na jego miejscu lecial do tp a nie stal i czekal az lurniecie wiecej. utamo vita+utani hur i poooszedl. |
typ jest dobry "blagam, prosze prosze prosze, dam jak wypuscicie mnie" xDDD omg stal i ryczal zamiast leciec do tp zal kolesia normalnie xd
|
Nieładnie loth, będzie kara.
Pozdrawiam Michalusik |
Cytuj:
|
Cytuj:
bb ;P |
Tylko nastepnym razem nie dawaj filmikow jak ktos ucieknie z tamtad bo to jest proste utamo vita+hur i tylko zjedzie pare mf na ucieczke a tak ps
Ile tam jest Dl i Dragow w sumie bo na tibia earth nie ma :) |
Łącznie resp 4 dl, 1 na wejście i 3 koło tp, przy full respie, te koło tp maja resp około 10 min~ przy 650 ludziach online, dragów jest koło 10 respów a może i więcej. Mam nadzieje że wszystko jasne. Tak jak mówiłem poprzednio, będzie kara loth, kwestia czasu.
Pozdrawiam Michalusik |
zróbcie open battle na demoni bedziecie sie teamowo trapowac
one one ! non pvp rocks (sarkazm) |
Bylo smiesznie ale troche, nie wiedzialem kogo leja :D
Pozatym pisze sie rzucaj.. |
omg jaki żal. Jak dla mnie jesteście bandą tchórzy. Jara was lurowanie?
|
przy tp są 3 dl po drodze dragi jak coś xd
a takie trapowanie dawno było przezemnie stosowane ;f |
@Michalusik:
Heh ty nie masz jaj by co bądź lurnąć :> jak ty to mówisz "idź do piaskownicy pobawić się łopatka" @topic: Kozaczył w guilds więc dostał kare ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |