Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Poradnik o gs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147762)

Radekpirat 16-09-2007 15:01

Poradnik o gs

Tyle mówi się o giant spiderach dla palla ale nigdzie nie mogę znalżesc poradnika. jest taki? jak nie to może zrobie:):)

Martka 16-09-2007 15:03

Zrób przy okazji też dla knighta :).

Lynx 16-09-2007 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marla666 (Post 1654417)

Moge ci Pomoc.
Więc klikasz lewym klawiszem myszy na kratke koło giantycznego pajonka. Lewy to ten << Potem Klikasz Prawym klawiszem na Pajonka! Pajonk Jest Duzy wiec łatwo w niego trafić gdy już uda ci sie zaznaczyć atack musisz poczekać chwile aż pajonk umrze.
Myśle ze pomogłem.
Pozdrawiam.
Lynx.

Skrzat 17-09-2007 02:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radekpirat (Post 1654410)
Tyle mówi się o giant spiderach dla palla ale nigdzie nie mogę znalżesc poradnika. jest taki? jak nie to może zrobie:):)

Klikasz na gs i uciekasz, tyle z poradnika, mysle ze na 45 lvl z bohami juz mozesz biegac na gs wczesniej wieksze ryzyko padniecia, skille 75 + i bedzie dobrze

Irwin546 17-09-2007 08:22

mój kolega to na 30 bez Bohów latał :P pomijając to że on na 16 z dragami się bawił(sam)
Wkładasz bohy klikasz i biegasz wokół kamienia jakiegoś, aż GS padnie ^^ proste co nie xD?

Micu 17-09-2007 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Irwin546 (Post 1655451)
mój kolega to na 30 bez Bohów latał :P pomijając to że on na 16 z dragami się bawił(sam)
Wkładasz bohy klikasz i biegasz wokół kamienia jakiegoś, aż GS padnie ^^ proste co nie xD?

Taka taktyka dobra na dragi, ale jak gs wrzuci haste bziiium bialy napis You Are Dead.

Wroneczki4 29-10-2007 23:36

1.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez marla666 (Post 1654417)

dla knighta exp na nich jest nieopłacalny moim zdaniem ale niektóży muszą sami sie dowiedzieć jak szkoda uhów -.-

2
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1655313)
Moge ci Pomoc.
Więc klikasz lewym klawiszem myszy na kratke koło giantycznego pajonka. Lewy to ten << Potem Klikasz Prawym klawiszem na Pajonka! Pajonk Jest Duzy wiec łatwo w niego trafić gdy już uda ci sie zaznaczyć atack musisz poczekać chwile aż pajonk umrze.
Myśle ze pomogłem.
Pozdrawiam.
Lynx.

mam do ciebie 3 pytanie a mianowicie:
a) pisząc takie rzeczy czyjesz sie lepiej??
b) to twój tok myślenia czy tylko tak dla jaj to robisz??
c) tobie też takie poradniki musieli dawać bo nie wiedziałeś jak atakować??

3.
Cytuj:

właśnie nie wiem czy sie śmiać czy płakać -.-... no na smoka to skutkuje ale jak ci gs da szybkosc to na jego 30lvl bez boh to se moze jedynie z 20 uhów zjechać -.-

AdiZgOlek 30-10-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzat (Post 1655437)
Klikasz na gs i uciekasz, tyle z poradnika, mysle ze na 45 lvl z bohami juz mozesz biegac na gs wczesniej wieksze ryzyko padniecia, skille 75 + i bedzie dobrze

Dokladnie, co to za filozofia te gsy, bijesz i biegniesz przed siebie, jak masz lvl -60 facc to jak posci gs haste to uwazaj bo moze cie dogonic, jak pacc to utani hur i jedziesz dalej

Xue 02-11-2007 03:41

GS SuX

na 70 levelu z boszkami bez niczego zwiejesz przed giant spiderem ;] Najlepiej mieć blokera, chociaż 40 knighta ( albo nawet ek, bo exete res może walnąć w przypadku switcha ) z dobrym eq i skillami. Stoi sobie gs przy nim i dyma go.... Znaczy nie trafia xD

A my naszym pallkiem spokojnie, z nudów zabijamy tego dużego pajączka ;] Myślę, że sposób uciekania przed gsem ( każdy ) jest głupi. Bowiem gdy walnie haste a nie mamy pacca - uhj.... będzie bolało i na biało You Are Dead pisało...

Najlepsza moim zdaniem tatyka to bloker + shooter ( ty )

Gorionek 02-11-2007 13:15

napisane przez Wroneczki4:
Cytuj:

dla knighta exp na nich jest nieopłacalny moim zdaniem ale niektóży muszą sami sie dowiedzieć jak szkoda uhów -.-
No nie wiem, na 100~ lvlu to już się opłaca

Cytuj:

z dragami mogę się zgodzić ale z gs'em-nie, na 30 lvl bez boh to on ledwo co ucieknie gs'owi bez haste, a co tu mówić gdy gs rzuci haste...

Mutilator 02-11-2007 13:34

Cytuj:

<lol2>

<< moje dane. Biegam na gski i nieźle na nich zarabiam, no ale jak to ktoś powiedział, tu się nigdy nie opłaca, bo to tibia.pl...

Jakby wam schodził 1uh na demona to też mielibyście waste... najpierw pomyśl o innych, a potem pisz.

Avallach 02-11-2007 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radekpirat (Post 1654410)

tak a grales wszystkimi prfesjami i waliles GSY? watpie -.-
Teamy wszystkie tez by sie przydaly -.-

Tony_Gdansk 02-11-2007 15:56

A ja expie sobei czasami na gsach i dobrze na tym wychodze.. :))

Rajf 21-06-2008 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1655313)
Moge ci Pomoc.
Myśle ze pomogłem.
Pozdrawiam.
Lynx.

Wydaje ci się że jesteś dowcipny? To się grubo mylisz. Zanim cokolwiek napiszesz lepiej spójrz w słownik języka polskiego. Nie ma czegoś takiego jak "pajonk" czy "duzy". A poza tym to zanim "pajonk umrze" to ten "pajonk" cie zdąży zabić.

knight-bertol 22-06-2008 07:27

brawo archeologu...

@down zauważyłes, że to temat z przed 7~miesięcy?

Union_Aqua 22-06-2008 15:21

http://tibia.org.pl/static/out/artyk...mi_radzic.html

Po co go besztacie zamiast pomoc ??

Pozdro i milych huntow.

@up: nie patrzylem na date... chcialem po prostu pomoc...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56.