![]() |
Poradnik o gs
Tyle mówi się o giant spiderach dla palla ale nigdzie nie mogę znalżesc poradnika. jest taki? jak nie to może zrobie:):)
|
Zrób przy okazji też dla knighta :).
|
Cytuj:
Więc klikasz lewym klawiszem myszy na kratke koło giantycznego pajonka. Lewy to ten << Potem Klikasz Prawym klawiszem na Pajonka! Pajonk Jest Duzy wiec łatwo w niego trafić gdy już uda ci sie zaznaczyć atack musisz poczekać chwile aż pajonk umrze. Myśle ze pomogłem. Pozdrawiam. Lynx. |
Cytuj:
Klikasz na gs i uciekasz, tyle z poradnika, mysle ze na 45 lvl z bohami juz mozesz biegac na gs wczesniej wieksze ryzyko padniecia, skille 75 + i bedzie dobrze |
mój kolega to na 30 bez Bohów latał :P pomijając to że on na 16 z dragami się bawił(sam)
Wkładasz bohy klikasz i biegasz wokół kamienia jakiegoś, aż GS padnie ^^ proste co nie xD? |
Cytuj:
|
1.
Cytuj:
2 Cytuj:
a) pisząc takie rzeczy czyjesz sie lepiej?? b) to twój tok myślenia czy tylko tak dla jaj to robisz?? c) tobie też takie poradniki musieli dawać bo nie wiedziałeś jak atakować?? 3. Cytuj:
|
Cytuj:
Dokladnie, co to za filozofia te gsy, bijesz i biegniesz przed siebie, jak masz lvl -60 facc to jak posci gs haste to uwazaj bo moze cie dogonic, jak pacc to utani hur i jedziesz dalej |
GS SuX
na 70 levelu z boszkami bez niczego zwiejesz przed giant spiderem ;] Najlepiej mieć blokera, chociaż 40 knighta ( albo nawet ek, bo exete res może walnąć w przypadku switcha ) z dobrym eq i skillami. Stoi sobie gs przy nim i dyma go.... Znaczy nie trafia xD
A my naszym pallkiem spokojnie, z nudów zabijamy tego dużego pajączka ;] Myślę, że sposób uciekania przed gsem ( każdy ) jest głupi. Bowiem gdy walnie haste a nie mamy pacca - uhj.... będzie bolało i na biało You Are Dead pisało... Najlepsza moim zdaniem tatyka to bloker + shooter ( ty ) |
napisane przez Wroneczki4:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
<< moje dane. Biegam na gski i nieźle na nich zarabiam, no ale jak to ktoś powiedział, tu się nigdy nie opłaca, bo to tibia.pl... Jakby wam schodził 1uh na demona to też mielibyście waste... najpierw pomyśl o innych, a potem pisz. |
Cytuj:
Teamy wszystkie tez by sie przydaly -.- |
A ja expie sobei czasami na gsach i dobrze na tym wychodze.. :))
|
Cytuj:
|
brawo archeologu...
@down zauważyłes, że to temat z przed 7~miesięcy? |
http://tibia.org.pl/static/out/artyk...mi_radzic.html
Po co go besztacie zamiast pomoc ?? Pozdro i milych huntow. @up: nie patrzylem na date... chcialem po prostu pomoc... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |