![]() |
Pytania mało doświadczonego Paladyna
Witam wszystkich !
Postanowiłem założyć paladyna po update.Zacząłem go skiować jak to bywa w tych postaciach:D. Mam juz 12 lvl i skile 48/36 i 5 mlvl. Najpierw skailowałem na trolach, ale okazało sie ze spirami już za mocno wale;( , więc przerzuciłem się na Gobliny, które dają small stone 8o . I mam pytanie: Do jakich skili doskilować??, Na czym pózniej expić?:confused: Ps. szukałem poradników magiczna opcja szukaj:baby: ale nie znalazłem poradników albo znalazłem poradniki już stare ( przed upem ) |
Jak ci się chce to skiluj do 50 dysta a potem exp.
Postaraj się mieć na 20lvl 60 dysta. |
Ja na Twoim miejscu już skończyłbym skilować i brał się za exp :)
|
Cytuj:
|
Dzieki za odpowiedzi! Jak ktos by znalazł jakis aktualny poradnik dla paladyna to prosze zeby podal stronke :]
A i jeszcze jedno: czy jak juz wbije te powiedzmy 55 lub 50 dist to co wziaśc? łuk czy kusze i jakej używać amunicji?? |
Cytuj:
Ps. RS powinny kosztować 35 gp sztuka. |
Używaj kuszę ładowaną na kamienie, fajnie się strzela, bo większy dmg.
|
@up
No nie wiem, a moze by wyprobowal auto-luk strzelajacy kwiatami? ;p Mozesz doskilic tak 55, a puzniej uzywaj royal spearow. Mozesz tez chodzic z lukiem, ale to malo oplacalne. |
Doskiluj do 50+ weź spirki i leć na AC(amazon camp) dobry exp i dystans tez fajnie idzie:)
|
No nie ..
Nowy się grzecznie pyta a ja mu grzecznie odpowiem. Kusze wkładasz w ręce (jest dwuręczna więc nic nie możesz mieć w ręce) oraz bolty tam gdzie taka strzala narysowana jakby jest. Speary to wkładasz to jednej ręki a tarcze do drugiej, gdyż speary są jedno ręczne, tak samo nożyki, shurikeny (te gwiazdki, alem ówie shuriken: P) i można shield założyć. Myślę, że pomogłem. |
"Za moich czasow" to po trolalch sie szlo na dwarfy i mino... nie jestem do konca pewien jak jest teraz (oj, pare latek minelo od ostatniego kontaktu z tibia) ale pewnie tez da rade w ten sposob.
|
Pytanko
mam pytanko mam 27 pallka skille 58/40 wiem ze male ale nie che mi sie skillowac i wiem ze kazdy tak mowi ale coz taki juz jestem.Moje eq to blue robe,crown helmet,knight legs,dragon shield i rs(royal spear) czy mogl bym expic na elf fortec czy jak to sie tam pisze czy dal bym rade i czy mogl bym tam pasc czy oplaca sie brac mf albo uh
|
Idz i sprobuj... chyba nie aż taki problem co? Tylko byście wypytywali a sami nic.. tak nigdy do niczego nie dojdziecie...
|
Cytuj:
|
tak ale jak pojde i padne to bedzie super nie?Lepiej sie chyba spytac niz pojsc i pasc u mnie w kamienicy czesto neta wylaczaja to sie wole spytac niz zebym mial pasc:confused:
|
Dziwne ze nie znalazłeś żadnych poradników, bo ja aż 3.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |