![]() |
Premium accunt -- jak zapłacić??
Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum oraz począdkujacym graczem w Tibie. Mam zamiar zakupic pacca ale niemam katy kredytowej. Wiem że można placic jeszcze na dwa inne sposoby. Pytanie brzmi jakie to sposoby, czy ktoś z forumowiczów płacił jedną z tych metod (np. przelewem bankowym), jeżeli tak to jak długo trzeba czekać na aktywacje?
Z góry dziękuje za odpowiedz. |
Ja knie masz karty to poproś rodziców. Czeka się chyba max tydzień czy jakoś tak.
|
Ja prubowałam miec ale coś niewuszło i nie mam.
Prubuj pytaj jak bedziesz sie pytał to ktoś musi znać sposub. ;) |
no ale jak np zaplace przelewem bankowym to z kad oni beda wiedziec ze to akurat ja ?
|
nio
Cytuj:
|
to sa jeszcze jakies rodzaje pacc`ow ?
sorry no ale nie wiem |
Z tego co sie orietuję to każdy przelew ma numer i ten numer należy przeslac Cipom z maila na który dostalismy logina i password, oni sprawdzaja czy przelew taki a taki miał miejsce i już gotowe. Pytam sie więc znowu czy ktoś z was tak robił??
|
raczej przy zlozeniu zamowienia na pacca dostajesz numer zamowienia. I w przelwie w pole tytulem wpisujesz ten numer.
|
jest taki koles w tibii dla ktorego dajesz swoj mail (tylko adres bez hasla) i numer acountu. on ci kupuje pacca za kase w realu, aty mu dajesz kase w tibii (ale nie pamietam jak on sie nazywa :( )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:54. |