![]() |
Tibia dziala?
witam!
Wrocilem po calym dni do domu i chce wbic lvl a tutaj: nie da sie zalogowac (nie hacked, tylko cos takiego: Error: Connection timed out (10060)) Tibia.com tez nie dziala o co chodzi? wam tez czy tylko mi -.- ? |
Sprawdź czy masz połączenie z internetem sprawne.
@edit Wersja Tibii dobra i cała reszta tak? |
Chyba tak bo inne gry przez neta dzialaja (i strony tez)
Czyli wam dziala -.- ? @up tak dobra wersja bo wczoraj dzialala jeszcze :/ Dzisiaj rano tez :/ @down mam router ale jak to sprawdzic -.- ? |
@2up
Jak może nie mieć polączenia z internetem jak napisał post...?? Pomysł @ Może jakiś program albo router(jak masz) blokuje ci tibie. Sprawdź to |
Cytuj:
Zgadzam się z panem @up, pewnie coś blokuje ci tibię. Instalowałeś coś między graniem? |
jesli posiadasz FIrewall sprawdz czy ci portow nie blokuje
|
Nic nie instalowalem :/
Ale mam router, wiec co zrobic zeby on nie blokowal? |
Sry zza double posta ale nikt nie odpowiada :/
Co zrobic zeby odblokowac tibie (prawdopodobnie blokuje router;/) ??? |
erm... wyłączyć go?
|
Jak go wylaczam to net nie dziala ;p inny sposob?
|
error 10060
Witam.... Sluchajcie, mam problem poniewaz od jakiegos czasu nie moge sie zalogowac na mojego master socererka a pacc leci . Blad <10060> polega na tym ze moge sie zalogowac na kazda dowolna postac na innym serverze a na luminere nie tak jak by " cos blokowalo mi sygnal na luminere" ;/ Serdecznie prosze o pomoc.. MR_magic
|
..........
|
mam to samo ze światem luminera od dokładnie soboty czekam i nic. Mój kumpel powiedział że jest to wina patcha 8.1 a nie naszych kompów, wiec mamy czekać i tyle
|
Też to kiedyś miałem
ale to przechodzi naszczęście [BL]ja mam też metaldamage[/BL] :] mój nick:maly16 a na tibi Magor Ossa a wy znacie jakieś kody?:confused:.......... |
MR_magic archeologu, looknij na datę ostatniego posta zanim coś napiszesz, ok? Po 4 miechach nie opłaca się tu pisać :D
|
tez mam tak czasami.. ale nie przejmuj sie powinno byc wszytsko wporzadku jak poprbujesz pare razy...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |