![]() |
Jak jest z tymi outfitami ??
Siema , otóż mam pewien problem .... ogólnie nie mam pacc , ale gdy bym sobie zakupił ps mam takie zamiary , to czy to czy dostanie sie jakieś outfity bez QESTU ??? chodzi mi o te ze jak bede miał pacc i go aktywuje to czy bez qestu bede mial jakis outfit ???? prosze o odpowiedz jezeli mnie zrozumieliscie ... s gory dzieki ;)
|
Tak, dostaniesz 7 nowych outfitów, z możliwością wzbogacenia swego zbioru o 5 kolejnych poprzez wykonywanie questów.
|
Aha dzięki bardzo;)
|
Odchodząc lekko od tematu: nie radzę ci kupować PAcc'a jedynie dla samych outfitów. Wbij najpierw 20-25 Level, dozbieraj 20k na promocję, a wtedy zacznij zastanawiać się nad PAcc'em.
|
1. nie ten dzial , ale to juz pominmy
2. zalezy o jakie Ci outfity chodzi. sa takie co odrazu dostajesz za freee i sa takie na questy ale to juz inna bajka ; o no i sa tez addony czyli dodatki do outfitow |
Wiem , szybko wbije 25 poniewaz osiagnołem taki lvl na balera (tylko HACKERZY ;/ , i po koncie) dlatego gram od nowa i nie kupuje pacc a na 20 pojde na desert qesta i 10 k bedzie (jestem na swiecie non-pvp), a kilka razy zbierze sie loot baga i jak sie 20k uzbiera na promocje... a o outfity chodziło mi tak bo poprostu nie wiedzialem a przecierz mozna sie na forum dowiedziec od innych graczy posiadajacych pacc ,;)
|
No to jak juz wiesz jak sie wbija lvl to proponuje jescze dowiedziec sie gdzie mozna kupic slownik : )
|
Lol, nawet nie musi kupowac. http://sjp.pwn.pl.
|
no dobra sorry za spam, ale ze slownika przynajlniej moze sie nauczyc korzystac :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:22. |