Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Jak chciał(a)byś/będziesz głosować na wyborach? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147912)

Ununul 17-09-2007 19:55

Jak chciał(a)byś/będziesz głosować na wyborach?

Proste pytanie, proszę wypełniać ankietę.

To jest pierwszy temat na forum, pierwszy napisałem temat ja.

Dla niezdecydowanych polecam oglądanie TVP3. Tam są transmitowane na żywo wszystkie ważniejsze konferencje prasowe oraz wiece wyborcze. Oprócz tego jest jeszcze opinia politologów (doktorów UJ lub innych). Zapraszam serdecznie tych, co mogą na transmisje z obrad sejmu (21 września, od godz. 9:00, w TVP3 aż do czasami 16:00, także zawsze fragment można obejrzeć).

Andrealfus 17-09-2007 20:38

niebede glosowal poniewaz nie moge a jak bym mogl to i tak bvym nie poszedl. Polityka woogle mnie nie interesuje co wybory to coraz gorzej w polsce :p

ripper 17-09-2007 20:53

@up
Narzekać chce każdy, a wybierać nie ma komu. Pathetic.

Marcin24 17-09-2007 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper (Post 1656318)
@up
Narzekać chce każdy, a wybierać nie ma komu. Pathetic.

Rządzisz.
@topic
Rodzice (nie jestem pełnoletni) raczej na LiD.
P.S. Nikt się nie chce przyznać do PiS'u? :D

.Matrik. 17-09-2007 20:55

Jakoś preferuję PO. A ta nowa reklama PiSu rox.

Martka 17-09-2007 20:56

Który to już taki temat?!? 3?

Gonzo von Krenzel 17-09-2007 20:56

PO, chociaż z bólem serca. :P

qq2 17-09-2007 20:59

@.Matrik.
Popieram :D

@topic
To już 2 temat, o tych wyborach (xD)...
Ale jakbym miał głosować (no jeszcze parę wiosenek) to bym zagłosował na LiD, bo te PO i PiSy gówno robią, a jeszcze więcej mówią...

Gtyk 17-09-2007 20:59

obecnie waham sie jeszcze miedzy PO a LiD. ani ta ani ta partia mi nie pasuje pod wieloma wzgledami zarowno programowymi jak i personalnymi no ale coz... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma- na cos glosowac trzeba zeby znowu nie dopuscic do wladzy populistow z wyrokami i nazistow...

hoomik 17-09-2007 20:59

Bez sensu temat, zwlaszcza ze na tym forum osob uprawnionych do glosowania jest malo, a wypowiedzi 14-latkow "jakie ja to juz nie mam uksztaltowane poglady polityczne" sa malo interesujace.

Moj glos na wyborach pojdzie na PO lub PSL, z malym wskazaniem na PO. Faktem jest, ze zadna partia nie zasluguje na to, aby rzadzic, ale trzeba wybrac mniejsze zlo, bo nie pojscie na wybory jest jeszcze gorsze. Zalowo, ze w Polsce nie ma powszechnego obowiazku glosowania, ale coz, jaki kraj, takie prawo.

Korektor 17-09-2007 20:59

PiS i kropka.

Smoly 17-09-2007 21:02

Głupi temat ,ponieważ ludzie na forum mają przeciętnie 15~ lat .. Ja głosowałem (jestem pełnoletni) na PO ;).Tusk rlz ;]

Ancient900 17-09-2007 21:08

PO ale nie dlatego że jestem ich fanem czy zwolennikiem, ale dlatego że reszta jest do bani ;d

@up
To że nie mają 18 lat to nie znaczy że nie chcieliby zagłosować, a nie jeden 15-latek zagłosowałby bardziej świadomie niż dorosły...

Yoh Asakura 17-09-2007 21:11

Zawsze PiS.

kamosblue 17-09-2007 21:12

nie chce glosowac.

obojetnie kogo wezma, gowno sie zmieni dla przecietnych obywateli.

OjciecChrzestny 17-09-2007 21:14

nie wiem te tematy sie klonuja?
jak juz pisalem ide glosowac tylko po to aby moj glos zostal uznany za nie wazny . jest to taki maly manifest ktory moze zostac dostrzeżony tylko wtedy kiedy ci ktorzy nie glosuja przyjda i zrobia to samo. damy do myslenia (nowemu) rządowi.

btw jak mozecie glosowac na PO przeciesz to zdrada :) a jeszcze do tego ktos zaznaczył Leppera xD

OnlyShadow 17-09-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1656343)
PiS i kropka.

Korektor, uważaj, ostro pogrywasz ;p Ostatnio była moda na jeżdżenie zwolenników PiSu. Radze ci nie ryzykowac bo zlapiesz piątego (?) bana ;p
Btw, macie coś do 14 latków?

@top
Sam nie wiem (w końcu mam jeszcze 14 lat), ale myślę, że LiD/PO to takie mniejsze zło. Raczej ze wskazaniem na LiD.

Cytuj:

obojetnie kogo wezma, gowno sie zmieni dla przecietnych obywateli.
Moze przynajmniej nie będzie ciągle oglądac/słuchac o politykach i aferach w mediach ;-p

Necromantor 17-09-2007 21:22

PO.
Jak można głosować na romana?!?!Widze że ktoś zaznaczył...

Korektor 17-09-2007 21:23

@2up,
A czy to temat "napisz, że na PO to będziesz fajniejszy"? Osobiście wolę PiS o wiele bardziej od reszty. Nie chce mi się pisać czemu itp. Tylko pokłócić się można, a forum raczej nie jest odpowiednim miejscem dla rozmów politycznych. Żadne forum.

To tak jak śmieszna wojna trwająca od lat na forach "ateiści vs. wierzący", gdzie każda strona chce na siłę przekonać drugą. To i tak bezcelowe.

OnlyShadow 17-09-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Korektor (Post 1656405)
@2up,
A czy to temat "napisz, że na PO to będziesz fajniejszy"? Osobiście wolę PiS o wiele bardziej od reszty. Nie chce mi się pisać czemu itp. Tylko pokłócić się można, a forum raczej nie jest odpowiednim miejscem dla rozmów politycznych. Żadne forum.

To tak jak śmieszna wojna trwająca od lat na forach "ateiści vs. wierzący", gdzie każda strona chce na siłę przekonać drugą. To i tak bezcelowe.

meh, meh, meh, przeciez ja zartowalem ;-p Wszystko mi jedno na kogo głosuje słynny na caly świat Korektor. ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05.