![]() |
Paladyn i tarantula
Mam pytanie czy dam rade ubić tarantule 14 paladynem skille 45/38 ;(
tą przy wejściu na poh tam tez minosy są czy dam rade tam expic??? |
Rozumiem, że tarantule chcesz zabić żeby tam wejść, a nie dla expa? Bo tarantula to... WREDNA S*KA, używa haste, zatrówa, mało expa, loot suxx... Wydaje mi się, że ubijesz, tylko weź jakieś ihy czy coś.
|
Na twoim levelu jest strasznie nieoplacalne, jezeli sie uprzesz to jednak dobij skille do 60~~, poniewaz tarantule trzeba ubic jak najszybciej ZANIM wlaczy haste.
|
Jak wrzuci haste i cie dogoni to leżysz i kwiczysz ;d
|
Dokładnie zarzuca Haste dogania Cię i Padasz.Wyrób Skille 55+ i ubijesz spokojnie:)
|
Duzo już było "czy ubije potwora na danym lvlu", ale.. Dasz rade tylko uważaj i staraj sie biegać miedzy jakimiś przeszkodami. (weź jakieś 2-3uhy)
Adu~ |
was chyba pogielo na bank 1 ih ci nie zejdzie jak zobaczysz tarantule to biegaj w kolko kolo jakiegos krzaka(najlepiej 2) i bij ze spearow
|
Bylem tam, i tarantule zabijam bez prtoblemu, ale problem pojawia się jak spotykam mino archa lub mino maga.
|
Bylem tam, i tarantule zabijam bez prtoblemu, ale problem pojawia się jak spotykam mino archa lub mino maga.
|
Nie próbój nawet z tą tarantulą z 2 powodów
1 Jestes za słaby na nia i wiecej stracisz niż zyskasz 2 Są inne miejsca gdzie mozesz posiedziec a na lepszym lvl idź na Su.Ke Proponuje isc na 25lvl ze skilami 55\55 wtedy zniszczysz ja bez problemu wczesniej tez ja zniszczysz ale nie o to chodzi zeby ja zniszczyc z duzo strata dlatego wstrzymaj sie B) |
Exp
NA czym mam expic 14 lev:baby::baby:8o8o skile 50/30
|
Cytuj:
|
@up Jak nie 30 druty/sorce z 10mlvl to teraz palle/knighty ze skillami po 30 -.-
|
:p
Lepiej nie próbuj :P zabiłbyś jedną najwyżej ale byś musiał mieć troche miejsca do uciekania a na PoH trudno z miejscem do uciekania na twoim lvl bo wpadniesz jeszcze w jakiś silniejszy resp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |