![]() |
Yoozek + farao = rare z pierwszego
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/31073
Lord Karolak 180 ek Yoozek 169 ek Kiro Cron 149 ek Fart ,Phi akcja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
O cholibka, niezly loocik
|
gz chłopaki :p zawsze wiedziałam, że jesteście farciarskie sunie :p ale to dobrze - przynajmniej mnożą mi się rary w domku na wystawce :D
|
Ale fake.. Jak dla mnie blade był podłożony, żeby zrobić sensacje... Czemu ten co nagrywał cofnął sie o krok od ciała zaraz po zabiciu? Żeby dać czas na podłożenie miecza, to proste...
Zaraz będzie tu 17 podstron i o to im właśnie chodziło. Edit: Yoozek, nie wybaczę ci, że zabiłeś mnie na openie. Poleciał mi d helmet:< |
Fake plx...
|
Mnie też to na wkręt wygląda.
|
śmierdzi mi tu przekrętem ;p xD
Ale jeśli to nie fake TO MACIE CHŁOPAKI TAKIEGO FARTA xDD |
a mi się filmik nie odpala -.-
@down oki thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
22:36 You lose 414 hitpoints due to an attack by Thalas. 22:36 You lose 621 hitpoints due to an attack by Thalas. 22:36 You lose 550 hitpoints due to an attack by Thalas. _/ |
Cytuj:
Ja myślę że to mimo wszystko nie fake - Gratz :) |
Cytuj:
Długo Ci to zajęło |
żałosny film,fake ;o~ po co Kiro sie odsunąłeś? już wiem dałeś czas na podłożenie ;> a potem o huauh ;o o LOL! oonoene!! 11
n/c |
Cytuj:
yeeeep |
Ludzie zazdroszczą ot skąd te posty : )
|
Cytuj:
|
Jeśli to nie fake, to kurwa tylko z wami na hunta jakiegoś ;]
|
15:27 You lose 414 hitpoints due to an attack by Thalas.
15:27 You lose 621 hitpoints due to an attack by Thalas. 15:27 You lose 550 hitpoints due to an attack by Thalas. Combo robi wrażenie... Ale Thalasy bardzo ładnie padały, i loocik dopisał :) |
Niezłego farta mieliście żeby w pierwszym Thalasie mieć blade'a :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00. |