![]() |
Braindeath hunt + kick
O to Braindeath hunt + kick w najgorszym możliwym momencie. Tym razem ze strony Piczsoftu, a nie neo... Jednak ku mojemu zdziwieniu, po wlogowaniu przeżyłem i byłem na górze... Pozostawiam do oceny...
0WNED BY GM CANDIAQUEEN >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >> A tutaj Banshee quest - Final room 0WNED BY GM CANDIAQUEEN Prosze o usuniecie tematu! |
fuks ze nie padles :)
|
Ropfl xf głównie przez to jestem teraz RETIRED w Tibii :P
|
Oglądałem tylko banshee quest i patrząc na Was nie wiem jakim cudem zrobiłem to solo na 84 lvl'u palkiem :), bloker padł prawie od 1 banshee :P.
Pozdrawiam Michalusik |
filmik z banshee fajny, już tam widać, że masz bota i widzisz gdzie są potwory piętro pod wami a poza tym na drugim filmie...
18:33 Xeremon [72]: 15:43 Tibia Auto: Magic Shield will wear off in 20 seconds. |
Dobra ty już tam nie tego. Nie interesuj sie! :p
|
Dobra ta akcja z drzwiami w pierwszym filmie xd
|
uu ale fart xDD
@Master Knight de'Vere A co Ci przeszkadza że ma bota? To jego sprawa ;] |
Chętnie dał bym replaya z tym jak przeżyłem i potem jeszcze raz mnie kicknęło, ale nie nagrało się z niewiadomych przyczyn... (Pewnie coś zchszaniłem jak zwykle)
|
Lol, troche lamersko, bicie beholderów i bb na manashieldzie, używanie gfb na jednego bb i w ogóle, 5 bp manasów ledwo przy sobie ; d. Te potworki to jednak nie najlepszy wybór dla MS ; p
|
@up
Nie waliłem z GFB w jednego BB, tylko w niego i w potworka, który biegł za nim, po za obszarem ekranu. |
Cytuj:
|
Niee, mnie nie hackną. Taki głupi nie jestem. Xeremona nie hakną tak łatwo o niee......:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
X3r3mon, czy Ty nie czytałeś poradnika "jak być fajnym"?
http://tibia.pl/show_page.php?p=art-jak_byc_fajnym Cytuj:
|
Zalosne, dlaczego...
1) po pierwsze botter 2) po drugie czy to na pewno kick? byc moze wylaczyl tibiacam i tyle... Zycie Ci bana i szkoda ze nie padles, jesli to byl kick. Najpierw akcetpujesz zasady gry, by pozniej lamac regulamin. Przez takich jak Ty Tibia traci na wartosci. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zal ze bez wspomagania grac nie umiesz.... nc. Pozdro dla all grajacych bez bota. Zycze boterom hacka... bo tym frajerom sie to jak najbardziej nalezy.:evul: |
Eee to jaki mam sposób grania, jest moją sprawą, a nie waszą. Więc może zajmijcie się komentowaniem tego, co zamieściłem w pierwszym poście...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |