![]() |
Lagi X(
Mam niesamowicie wielki problem. Jestem zapalonym tibijczykiem, więc wynika z tego, że dużo czasu spędzam przy grze. Jednak często dokuczają mi lagi. Wielu ludzi też pewnie ma ten problem. Dlatego chciałbym wiedzieć czy jest jakiś sposob na zredukowanie tego draństwa?? Czy to, że gram na Guardii może mieć na to wpływ?? A może jest to uzależnone od szybkości złącza internetowego (sam posiadam iPlus 230,4 kb/s)?? Błagam o szybką odpowiedź;)
|
Cytuj:
Lub jednej z opcji w tibi , uruchamiasz tibie wchodzisz w graphics > advanced i na samej górze zaznacz okienko (directx) lub cos w tym stylu chwile połaz w tibi i spróboj nastepne , wtedy moze ci przyspieszyc tibie , te sterowniki dopasują się do kompa ;) |
Hmm, ja stawiałbym na Twój internet. Dużo osób skarży się na iPlus'a. Nie jest to bardzo stabilne. Radziłbym zmienić providera.
|
Cytuj:
Zrób sobie przerwę i poczytaj jakąś książkę. I problem rozwiązany. /Ghand |
Cytuj:
|
Możliwe ,że przekroczyłeś limit pobrań (nie wiem jaki jest w iPlus)
Możesz mieć walnięty dysk i nie może odczytać danego fragmentu i zaczyna mulić. Przeskanuj kompa ad-Avare od Lavasoftu (darmowy program do komponentów szpiegujących) Oczywiście dodatkowo Antywirus (w jakimś czasopiśmie był ostatnio mks czy jakiś inny) Zrób defragmentacje. Usuń niepotrzebne pliki. Były tematy na forum jak przyspieszyć Tibie. B) |
Tematy jak przyspieszyć Tibie, a nie zmniejszyć pingi. Poza tym te wszystkie sposoby nic nie dają.
U mnie jest ciekawie. Internet dsl 1024kb/s (telekompromitacja - kradniemy coraz więcej) i lagi takie, że już 2 tygodnie grać nie moge. Co expie, to albo kicki 3 razy dziennie, albo nagle takie lagi, że się uha nie da wziąść. A ostatnio w ogóle chodzić się nie da... Administrator sieci nie wie co zrobić, żeby poprawić pingi -.- I bądź tu mądry. |
Lagi X(
Wielkie dzięki za porady:) A co do pana Ghanda. Spędzam wystarczająco czasu przy książkach, więc mogę pozwolić sobie na grę z wielkim zaangażowaniem;)
A tak na marginesie twój nick kojarzy mi się z pewnym mądrym człowiekiem, hindusem Gandhim walczącym o wolność mieszkańców Indii. Kojarzysz go?? Wątpie:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |