![]() |
POLACY NA ETERNI LACZCIE SIE!!!!
Chce zaapelowac do wszystkich polakow na eterni zebysmy sie zlanczyli!!!niewiem czy wszyscy wiedza o sytuacji politycznej ktora teraz panuje!!!na naszym swiecie zadza teraz szwedzi!!musimy byc posluszni slabym levelom ze by ich starsi koledzy nas nie zabili!!!w pojedynke ich nie zabijemy ale jesli wszyscy sie zjednoczymy to wygramy i znowu polac beda zadzic eternia jak za starych dobrych czasow!!!nasze kolory to stopy i nogi czerwone gora biala.NAsza siedziba to Ab'Dendriel jesli potrzebujesz jakis innych informacji zagadaj z Baron Dante lub Baron dante II!!z gory dzienkoje za pomoc w wyzwoleniu spolecznosci polskiej od tyranii szwedow!!!!!NARODZIE POLSKI LACZMY SIE!!!!(jak za czasow komuny :D :D ale to naprawde nie zarty!!)
|
no ja qrwa nie wiem z kad ty wytrzasnoles to ze nami rzadza szwedzi poprostu trzeba nie dac dupy i tyle nie zaczyna sie z ludzi z rod i ai i to mysle wystarczy :D a nie gadasz ze szwedzi nami rzadza i wogole widze low lvl ktory mnie denerwuje to mowie co mysle i stosuje sile kiedy trzeba a nie boje sie " a bo mnie zpekuja mamo :("
|
To wła¶ciwie nie ma sensu. Co z tego że zbierzecie 100 osób 8-20 lv? Jedno UE od Zoxisa b±dĽ Voltiego i juz po was. A na dodatek Civatateo nie będzie się angażował, Psychopata nie gra, Zdzich chyba też.
Ja juz nie gram na Eterni , tylko na ISarze i tam tez s± takie problemy. Ostatnio była "wojna" z Div~ |
A po co sie przyznajesz że jete¶ Polakiem? Mój kolega się przyznał i go niemce zdupiły. (rasi¶ci)
|
Na tibi jak niemasz kolegów to ci nawet rodacy nie pomog± :P
|
daj sobie na koniec nicku napis Mexico... moze dadza ci spokuj :P:P:P:D:D:D
|
Ostatnio w ab na danubi była taka mała wojenka szwedów z polakami X( .Ale sie szybko skonczyła(odziwo 1 raz zaczeli szwedzi) wkroczyło 2 gosci z fc no i po wojence.Mojemu koledze ostatnio Stahet czy jako¶ tak(najwiekszy lvl na danubi) tłumaczyła mojemu koledze (sił±) że nie wolno robić wojen narodowych.(uciekł) :D
|
ale masz problemy gram na eterni spotkam jakiegos co chce mi cos zrobic mowie po polsku glupoy na przyklad "babcie mi kaze kupic kalosze" a on nie wie o co chodzi i odchodzi :P ale w carlin jest szwedka ktora zna polski to po prostu do carlin nie chodze
|
Re: Dobo
Chciałem tylko załważyć że Psychopata gra. Widziałem go ostatnio. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:40. |