![]() |
60 sorec rs + pk team owned;)
Ten film w założeniu mial byc tylko dla nas, ale skoro moj kumpel i tak go zamie¶cił na tibicams, mysle, że nic sie nie stanie jak zamieszcze tutaj do niego link.
Mój view. Enjoy it;). http://www.tibicams.tibianetwork.com...ies/show/30770 |
faaajne ;d polecam
ps czemu nikt nie komentuje? |
Hmm Filmik Spoko pewnie szliscie na questa i podrodze Pk spotkaliscie nie no niezle podobalo mi sie to =D cos jak open -.- tylko ze oni low lvls xD
Zbro bardzo ladnie biegal wiedzial co robic... ale mogles wpasc w trapa... Vilenros... waste.. waste waste poco tyle razy fe ? mogles robic to co zbro Wuffle... Zal. Raitho... Ok. Prosze o wiecej filmikow z waszym udzialem |
Ten 90~ też padł? Bo nie zauważyłem ;s
A co do filmiku to po co oni fikali ? byl jeden większy lvl i my¶leli,że dadz± radę... |
ladnie, szybko, zgrabnie.
|
Mnie najbardziej dobił kole¶ który strzelał sd z tego hotkeya w kamerzyste jak jaki¶ narkoman =D. Kole¶ ma manashielda a ten chyba z bp sd na niego zwastowal i mu nic nie zrobił, rotfl.
Walka ładna, fajnie ich poskładali¶cie : P |
Heh fajny film, tylko po co macie płacić payment? Przecież to oni zaczeli...:D
Inna sprawa że płacenie paymenta to głupota;p Ładna akcja, tego 100+, czy tam 90+ sora mogli¶cie ubić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
NieĽle ich powybijali¶cie :P
|
Filmik fajny. Tylko czekałem aż trapniecie i ubijecie tego 90+ msa no, ale niestety ; d.
|
Cytuj:
to nie to samo co zabicie main char'a;). Btw: Thx za komentarze |
¦wietna akcja :D Mam nadzieje że będziemy mieli więcej takich akcji :P
|
Moim zdaniem filmik chujowy, zamiast trapn±ć tego 90+ Sorca (a były takie możliwo¶ci) to wy przed nim uciekacie... Po za tym najlepszy frag to chyba ten 60 Sorc, a reszta to jakies 20+, 30+ lvle...
|
Chcial bym przypomniec ze ten sorc i tamten knight sa z najlepszej guildi na serverze ktora wygrala kilka dni wojne.
I chcial bym rowzniez przypomniec iz my tam gramy.Nie chcemy zalapac powaznego hunta/Czyt wyzej -.- Your Raitho ___ ^^ |
huj ci w upe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42. |