![]() |
Isara War [ 18 Sep ] FoO 12:4 BtF
Kolejna piekny Open Battle w wykonaniu FoO.
Enjoy. http://rapidshare.com/files/56630856/BUKAKEEE.rec.html Kreci Gadal Damodred. |
I co z tego. Wróci All members De'toro i polacky dostaja w dupe ;)
|
Cytuj:
12:4. @ edit haa obejrzałem filmik i ciekawe texty tam lecą, FoO jedzie na kilku szpiegów w BtF, ale BtF już ich wyrzuciło, a i Galad to szwed, a na filmiku gra nim polak, ciekawe to jest, każdy chyba do kazdego ma tam passy ;) radze żeby Xadam tego nie oblukał :D |
Cytuj:
Www.tibia.com sie klania, na filmiku nie ma wszystkich fragow, ale bylo 12:4;] |
Cytuj:
1/2 Del'Toro mają już oddawna w Dupie Tibie , 3/4 chary Deleted :) |
Cytuj:
Sep 18 2007, 22:14:01 CEST Killed at Level 133 by Kekcik and by Cosimo Colek Wlasnie widze jak zarzadzil ;d A Bapster i Lord Alister nie padli jeszcze, bo .. zawsze uciekaja z pola bitwy jako pierwsi... |
Ta dokładnie^^ Alister noob Szwedom Dupe lize ; dd
A pamietam jak go pod domkiem trapnelismy xd A co Do Del'Toro ze maja w dupie tibie zastanów sie czemu Mediota wrócil? Bo gdy Bapupa dostaje w dupe to ktos musi mu dupsko ratować ;d. I chyba każdy pamieta ze Mediota był że tak powiem Zajebistym "Battle Commander". |
Cytuj:
Mediota hmmm, jeden z ocalałych , co sam zdziała ;> myśl trochę |
Cytuj:
|
ładny battle tyle że troszkę nudny :P
|
Cytuj:
|
Ostatnia wojna była wygrana dla nas. Teraz jak widać po wynikach wygrywamy... Tak więc nie mówicie, że dostaniemy po dupie jak jeszcze nic nie wiadomo.
|
Kiedy sie jakas akcja zaczyna, bo nie chce mi sie 2h ogoladach schodkowania -.-
//Metek. |
Cytuj:
|
Sashars akurat ty to robisz najwiecej jedyne co widziałem to
biegales tym 60 lvl spamowałes jak ktos padł "HahAhahAhahA" -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |