![]() |
Your account is banished.
Dostałem bana za używanie bota, mimo to, że tego nie robiłem. Przyznałem się GMowi, że używałem bota dawno dawno temu, ale już tego nie robie. I mnie zbanował. Jak mam napisać temat na forum z wytłumaczeniem?
|
Jak ? najlepiej klawiaturą i po angielsku .. po co sie przyznawałeś? o.0 tak bana ci nie odwoła ..
|
zalezy do czego tego bota uzywales ... tak czy srak i tak raczej Ci bana nie cofna
|
Nie UzywaŁem!!!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Napisałem mu, że używałem bota w tibii 7.5 i że juz tego nie robie i sie tego wstydze a on wzial i mnie zbanował jak gdyby nigdy nic...
|
Cytuj:
Sam tyle grasz, bez bota? Parę dni temu dawałeś screena, wraz z twoim botem (NG). Ban w 100% słuszny. |
Najpierw zdecyduj się, której wersji chcesz się trzymać :p
|
nawet jesli nie uzywales, to bylo trza nie uzywac w przeszlosci, jak kogos zabiles rok temu przyznasz sie teraz tez masz przejebane ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie wstyd Ci tak bezczelnie kłamać? a może mam Ci załatwic delete, w przypadku kiedy będziesz próbował okłamywać GMa?: p |
@up
Z tego co wiem to nie miał prawa mnie zbanować... Napisał, że używałem bota A GDZIE DOWÓD?! DOWODU NIEMA!!! A tak poza tym, nie miałem wtedy włączonego bota Cytuj:
|
A to pech. Dobrze ci tak.
|
wyslij mi passy na pm i napewno ta sprawe zalatwieB)
|
Skoro bota używałeś wcześniej, to oznacza, że złamałeś przepis...i musisz być ukarany.
|
Cytuj:
Cytuj:
Wskazówki? nikt Ci takich nie poda, bo masz zerowe szanse na "unbana". Musisz się z tym jakoś pogodzić : P @down Potrafisz czytać innych, a nie tylko siebie? Złamałeś zasady, a za to jest ban, możesz mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie. |
Oczekiwałem wsparcia, a co widzę? Każdy odrazu z mordą wyskakuje i zaciesza: HAHA DOBRZE CI TAK!!111
|
Cytuj:
Leże, mówisz, że nie miał dowodu, przecież sam się przyznałeś =o Edit: Co do tego 'dobrze ci tak!1111' to bardzo słusznie, bo pamiętasz jak spamowałeś tematy i każdego z kolei bluzgałeś? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ban ci sie nalezal i tyle, nie ma co sie zalic. ;) |
Cytuj:
Ban sie nalezal sam napisales do gm i basta. Zreszta inne tematy daja powod dlaczego cie zlewam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |