Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Skilowanie na monkach... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148062)

Gustek 19-09-2007 16:42

Skilowanie na monkach...

Mam kilka pytań dotyczących monków...
1. Od jakich skili i eq można skilować na monkach (chodzi mi o dzikie monki)
2. Czy na Isle of kings karane jest skilowanie na monkach jeśli się ich nie zabije (chodzi mi o uwięzienie na wyspie), jeśli tak to ile będzie wynosić ta kara (jeśli lev ma znaczenie to mówię, że 34) i czy ew. są gdzieś indziej monki na facc, na których można skilować (oprócz summon).

Z góry thx za odpowiedź ;)

PS. Szukałem i nie znalazłem.
PS 2. Proszę mi nie mówić o wydostaniu się z wyspy przez tp bo nie chcę tracić możliwości powrotu tam.

Taranka 19-09-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustek (Post 1658410)
Mam kilka pytań dotyczących monków...
1. Od jakich skili i eq można skilować na monkach (chodzi mi o dzikie monki)
2. Czy na Isle of kings karane jest skilowanie na monkach jeśli się ich nie zabije (chodzi mi o uwięzienie na wyspie), jeśli tak to ile będzie wynosić ta kara (jeśli lev ma znaczenie to mówię, że 34) i czy ew. są gdzieś indziej monki na facc, na których można skilować (oprócz summon).

Z góry thx za odpowiedź ;)

PS. Szukałem i nie znalazłem.
PS 2. Proszę mi nie mówić o wydostaniu się z wyspy przez tp bo nie chcę tracić możliwości powrotu tam.

1. Napewno skille ok. 80~.
2. Karane, opłata nie więcej niż 5k. Monki na FACC są idąc na Demone.
PS. Szukaj na innych stronach również.
Ukryty tekst:
Location: Edron Hero Cave, Triangle Tower near Thais, Maze of Lost Souls, Deeper Dark Cathedral, Isle of the Kings.

adrianeczeqq 19-09-2007 18:31

1. level 50-60minumum zeby wyrabiac z exura ale chyba i tak będą mfy szły
skille 80/80 ze spike swordem, inaczej się nie przebiesz na full def, eq przynajmniej c set i shield 35+def
2.kara bodazje 10k

inne miejsca:
najlepszy spawn to pojedynczy monk w motls, jest w otoczeniu innych gadów ale słabych i mozna go wyciganac liną wyzej gdzie nic sie nie respi

Murtagh-Girion 19-09-2007 19:49

:p

1. Od 80 skilli myślę, bo wcześniej może w ciebie za mocno walić...
2. Jest karane wogóle wejście na piętro monków czyli tam odradzam ci...
2a. Inne monki są w Triangle tower na południe od DTD jest ta wieża jak co :P... Albo też możesz na Dark monkach w Dark katedrze... A najlepiej to byś se na cyce poszedl poskillować...

Gustek 19-09-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Murtagh-Girion
2a. Inne monki są w Triangle tower na południe od DTD jest ta wieża jak co ... Albo też możesz na Dark monkach w Dark katedrze...

A od jakich skili na dark monkach można?

PS. thx all za tak szybką odpowiedź ;)

Radekpirat 21-09-2007 16:58

def 75 + tarcza 36 +

Murtagh-Girion 22-09-2007 17:11

:p

Na dark monkach musisz mieć skille po 75 i w miare dobre EQ bo one też potrafią mocno walnąć...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23.