![]() |
Skilowanie na monkach...
Mam kilka pytań dotyczących monków...
1. Od jakich skili i eq można skilować na monkach (chodzi mi o dzikie monki) 2. Czy na Isle of kings karane jest skilowanie na monkach jeśli się ich nie zabije (chodzi mi o uwięzienie na wyspie), jeśli tak to ile będzie wynosić ta kara (jeśli lev ma znaczenie to mówię, że 34) i czy ew. są gdzieś indziej monki na facc, na których można skilować (oprócz summon). Z góry thx za odpowiedź ;) PS. Szukałem i nie znalazłem. PS 2. Proszę mi nie mówić o wydostaniu się z wyspy przez tp bo nie chcę tracić możliwości powrotu tam. |
Cytuj:
2. Karane, opłata nie więcej niż 5k. Monki na FACC są idąc na Demone. PS. Szukaj na innych stronach również. Ukryty tekst:
|
1. level 50-60minumum zeby wyrabiac z exura ale chyba i tak będą mfy szły
skille 80/80 ze spike swordem, inaczej się nie przebiesz na full def, eq przynajmniej c set i shield 35+def 2.kara bodazje 10k inne miejsca: najlepszy spawn to pojedynczy monk w motls, jest w otoczeniu innych gadów ale słabych i mozna go wyciganac liną wyzej gdzie nic sie nie respi |
:p
1. Od 80 skilli myślę, bo wcześniej może w ciebie za mocno walić...
2. Jest karane wogóle wejście na piętro monków czyli tam odradzam ci... 2a. Inne monki są w Triangle tower na południe od DTD jest ta wieża jak co :P... Albo też możesz na Dark monkach w Dark katedrze... A najlepiej to byś se na cyce poszedl poskillować... |
Cytuj:
PS. thx all za tak szybką odpowiedź ;) |
def 75 + tarcza 36 +
|
:p
Na dark monkach musisz mieć skille po 75 i w miare dobre EQ bo one też potrafią mocno walnąć...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |