![]() |
Ue!
Witam!
Nie orientuje sie za bardzo w tej sprawie. Czy z ue mozna mnie wziasc na hita (bez utamo gdybym byl)? jestem maste sorcerer 47 lvl (niestety nie powiem ile mam hp dokladnie bo nie moge sie zalogowac z niewyjasnionych przyczyn do tibi-.-) |
tak można wsiąść ciebie na hita ale widać po twojej inteligencji że szkoda many na 10-15 lvl jaki posiadasz :baby:
|
Zależy tez kto rzuca i czy miałbyś jakieś wspomagacze typu SSA,Might ( jka byś miał SSA to by Cię chyba nawet 250 nie wziął)
|
Cytuj:
Na tym lvlu masz koło ~370 hp, 82 ms złożył mnie na hita, akurat jak miałem 47 lvl sorcem :d |
Cytuj:
|
Jak masz maly lewel to cie kazdy z ue wezmie na hita!
|
Macie takie coś jak kalkulator magi czy coś :) aktualny jest na erig.net
ustawiasz przykładowo ,że 150 MS strzelasz na oko albo patrzysz w top 500 czy jest i wpisujesz M LvL. Obliczasz ,że je***e za 800hp+ spokojnie i twój kłopot rozwiązany. ;) |
Cytuj:
|
Jak mocno walnie to dedniesz napewno
|
Jestem MS'em
przed upem moj bext pvp to byl 525 z Ue
po upie jakies 450~:/ wiec nie masz rzadnych szans jesli nie masz utamki ani nic z rignow amuletow itp... |
Mnie na test servie ~80 ms z ue jebnął za ~400 , wtedy miałem z 50 lvl palkiem więc przeżyłem. Wszystko zależy od tego jaki lvl i mlvl ma osoba który ten czar rzuca.
|
Cytuj:
Co do tematu , to raczej ma szanse wziąć Cię na hita. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |