![]() |
Pływanie
Chcial bym sie dowiedziec jak sie podrożuje statkiem( konkretnie to jak sie dogadac z kolesiem kiedujacym statek) i czy to prawda ze ze statków moze korzystac tylko PACC?? :baby: :tongue:
|
a więc podróżować można tylko jak masz PACC,
musisz iść i powiedzieć do gościa hi--><nazwa miasta> i nie z każdego miasta możesz dopłynąć do każdego, a mianowicie: z Carlin do---Venore, Ab'dendriel, thais z Thais---Darashia, Venore z Venore--- Thais, Carlin, Ab'dendriel jak się myle to poprawić |
Cytuj:
|
ab > edron, venore, carlin, thais
venore > darashia (g), ankhrahmun (g), ab, carlin, thais, edron carlin > thais, ab, edron, venore edron > cormaya, thais, venore, ankrahmun, ab, carlin darashia > venore (g), ankrahmun (g) ankrahmun > edron, venore (g), darashi (g) cormaya > eremo (g) - ryzyko trafienia ghost shipa Co do niektórych moge sie mylić więc jak co to proszę poprawić mnie :) Btw. był kiedys na stronie głównej tibia.pl taki dział: "podróże", a teraz albo ja jestem ślepy albo go nie ma :| |
@up
Ryzyko (ja bym powiedział szansa :))trafienia na ghost shipa jest tylko, kiedy płyniesz z Venore do Darashii. I jeszcze z Cormayi można popłynąć do Kazordoon i odwrotnie (podziemnym statkiem rzecznym). |
podrozowanie nie zwasze dla pacc !!!
sa jeszcze tratwy na wyspy lodowe i fibule one sa dla zwyklych facc chociaz na tych wyspach nie ma nic ciekawego... a zeby podrozowac to po prostu wpisujesz hi>nazwa wyspy>yes i zostajesz teleportowany do celu
mam nadzieje ze troche rozjasnilem POZDRO MISHELL |
co to jest dokladnie ten ghoust ship? wytlumaczcie plx:P
|
Cytuj:
|
Ghost Ship to jest taki statek, na który możesz trafić, jak płyniesz z venore do darashi.
Tam są nieumarli (vampir i demon skeleton najsilniejsi) By się wydostać, musisz dojść do teleportu na najwyższym poziome statku. Po przejściu przez teleport jesteś w Darashi |
Ja jebie kolejny archeolog.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |