Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Czy pal? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=148144)

Yamaroo 20-09-2007 12:40

Czy pal?

Elo!!

Właśnie się zastanowiałem nad zmianą świata na non-pvp(guardię) gra tam duzo ludzi z mojego miasta a pozatym kupiłem już sobie 70 royal spearow i duzo zwyklych. Mam zamiar być pallem i dlatego taki przygotowanie;]

I tu jest moje pytanie czy zostać na świecie pvp który mnie ciągle wkurza pkerami albo przenieść się na świat non-pvp z kolejkami(na guardi mam 26 druida i 20 knighta więc miałby kto speary nosić;])

Leader 20-09-2007 17:45

Z tego co wiem to Guardia jest pełna... jeżeli nie wpieniają cie kolejki to zmien.Jeszcze jedna wada non-pvp... musisz skillowac na "dzikich" potworach a to uciążliwe.Ale z drugiej strony pk naprawde potrafią wku.rwic. ;]

Scorpio 21-09-2007 00:16

Gram (grałem?) na Guardii wiec moge ci powiedziec tylko tyle ze bez PACCa ciezko sie tam expi.

Patay 21-09-2007 11:27

Zdecyduj Chcesz być przeganiany przez PK czy przez postacie kradnące loota, lurujące potwory? mnie bardziej wku... to drugie, co do pk możesz jeszcze jakoś zareagowć, ale na non-pvp co zrobisz?

Krakersanczyk 21-09-2007 19:03

Kolejny polaczek, który padł swoim 15 levelem druidem na PvP i przenosi się na Non-pvp, bo tam może wyzywać każego na lewo i prawo.

Właśnie dlatego najwięcej polaków gra na światach Non-pvp.

Piotrek Marycha 21-09-2007 19:41

od razu ostrzegam ze od dyskusji jaki typ serva jest lepszy sa inne tematy

Rysiek_90 21-09-2007 19:57

Z początku no-pvp może i fajny bo za często nie padasz ;p ale jakwbijesz 40+lvl to zacznie ci brakowac PVP. ;)

Yamaroo 21-09-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakersanczyk (Post 1661243)
Kolejny polaczek, który padł swoim 15 levelem druidem na PvP i przenosi się na Non-pvp, bo tam może wyzywać każego na lewo i prawo.

Właśnie dlatego najwięcej polaków gra na światach Non-pvp.

Hmm co ci odwala koleś??

Grałem na non-pvp 2 lata temu i sądze że to całkiem fajne servy. Przez rok katowałem furore(serv pvp) I miałem tam 29 sorca, mam 25 knighta i 18 druida więc niegadaj że 15 lvlem. Wogóle niejestem noobem tylko stwierdziłem że pvp są słabe ale to moje zdanie. A ty się zachowujesz jakbyś miał 6 lat i się bał o swojego 10 sorca bo kolejka będzie.

Skoro już jest ten temat to tutaj napisze;]

Chciałem sobie zrobić pala i mam na swoim 26 druidzie 2k 2bp uhów i eq do sprzedania. W depo leży 76 spearow i 80 royal spearow. I tu jest moje pytanie ! Gdzie skillować 8pallem?? Nigdy niemiałem palla na non pvp.

lisek93 21-09-2007 21:03

hm... najpierw trolle...później dwarfy < i roty > ....
krasnale jak już sobie większego dista trochę wbijesz, żebyś mógł łatwiej na skillowaniu wbić...
w ogóle...ja na początku śmigałem na kurczaki i tam ,,trenowałem,, ... wiesz, rzucasz bo rzucasz-dist sie nabija, do tego piórka co jakiś czas lecą (uzbierasz to 100 piórek-naprawdę szybko idzie )

a i dobre są też obozy amazonek<jeśli nie ma tam dużo osób-wystarczy, że wcześnie rano na peceta wbijesz> z pojedynczymi respami walkirii < speary > ...

Pozdrawiam

PS. gdybyś chciał się pobawić z kurczakami to polecam tą wiochę na północ od Carlin<gdzieś przy morzu> niedaleko jet obóz amazonek, więc będziesz mógł se tam śmigać po speary...

Yamaroo 21-09-2007 21:10

I takich ludzi jak ty potrzebuje to forum!! Wielkie dzięki za rady:) skorzystam hehe

lalusssss8 22-09-2007 12:50

Jak wszyscy tak pomagają to może ja sie o coś spytam mam 27 pallka to moja 2 postać.Mam Skille 58 na czym mam skillować i z czego gram na pacera(non-pvp)?:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.