![]() |
Netia - speed touch/sagem
Witam, otóż mam pytanie czy ktoś z was ma Netie z modemem podanym w tytule tematu? Jeśli tak to czy masz lagi/kicki/rozłączenia/inne zastrzeżenia? :confused:
@down konfigurowałeś/instalowałeś z płytki orginalnie czy przy pomocy http://neostrada.info/instalacja.php?id=speedtouch ? i jeszcze jedno, ile h dziennie masz włączony komputer? #jest możliwość posiadania internetu na 2 bądź 3 komputerach z jednego modemu? |
Mam Netię ze spidtaczem, lagów/kicków/freezów zero.
edit: konfigurował mi informatyk, bo konfigurował mi router (ale i tak jadę na modemie, który skonfigurowałem według płytki). Ów router nie chciał ni chvja śmigać gdy robiłem według instrukcji, a gdy robiłem nie według instrukcji, to śmigał minimalnie bardziej, ale i tak na nic się to nie zdało. Komputer dziennie włączony od 2 do 24 godzin (co nie znaczy, że nonstop przy nim jestem). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przestań pierdolić jak gówno wiesz.... Modemy "Od NEO" nie są złe(spidtucz) Choć i tak lepiej kupić router Pzdro |
Cytuj:
|
btw. obecnie mam neo i internet na dwa kompy ale tak często mi rozłącza że chce zmienić na netie...
|
Ja mam Netię 2MB już miesiąc na Sagemie F@st i chodzi pięknie
|
#odświeżam
Kolejne pytanie, czy jest jakaś możliwość w netii żeby był modem na dwa komputery jak w przypadku neo (livebox) ? |
Cytuj:
@Temat : Mam nętię na speedtouchu już około roku, ani RAZU internet mi się nie rozłączył, internet netii jest naprawde godny polecenia, nie to co neo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |