![]() |
Knight Mlvl
Wiem, że ten temat był poruszany wiele razy ale..
jak kupuje np. ROH to jeden ROH daje mi 4 procent.. mlvl ja mam caly czas tak kupowac rohy??? jak moge szybciej zrobic ten mlvl?:( |
Po 1: ROH nie DAJE 4% do mlvla
Po 2: Szybszy sposób to mfy (bardzo drogi) Po 3: Jak nie umiesz grać to postaw bota |
ty kinem chcesz mlvl trenic?? -.- skiluj lepiej mlvl sam wejdzie, a jak nie to se kup soft boots + roh + prem + manasy i jedziesz xD
|
@Up.
A co mu premmy da? |
@up
On ma racje :] Mana u Kina przy promocji odnawia się tak samo ;D |
@Flamon
Nie o to chodzilo ze ROH "daje " 4% tylko że pisze caly czas exura lub utevo lux i po calym ROH jest tylko 4% ;/ a 4mlvl by sie przydal |
sorki za prem, glownie gralem Msem xD
|
@up
najlepszym tego dowodem w tym temacie jak mniemam jest twoj post |
magic lvl
mam 16 lvl i 10 magic lvl i pytam was jaki powinienem miec na 16 lvl magic lvl prosze o odcpowiedz
|
Cytuj:
|
ktos sprawdzal juz ( mi tam szkoda marnowac roh/lr dla takiej pierdoly xD ) ze nie dzialaja softy + ring tylko 1 albo 2 (chyba w zaleznosci co wiecej daje) mimo ze czas sie marnuje to jednak nie dojdzie ci 12 mp 1.5 hp / sec czy tam jak dodaje co 3-4 sec 3-4x wiecej ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zawsze inaczej
zalezy od tego czy jestes kasiasty czy masz duzo rohow czy chcesz szybko wbic mlvl czy wolisz se poczekac... i jaki chcesz miec mlvl 7(explo)??4(uhy)??
ja osobiscie na swoim knightcie noobcharku chcialem tlyko i wylacznie miec 4 zeby moc sie uhac :P wiec robilem to za pomoca rohow i tak tez bym ci polecil |
Ja na Moim Knighcie wcinam jedzonko i skiluje i już mam 2 i pół mlvl ;]:cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |